Γαρδίκι – Καστρί 0-3

Το γκολ του Αθανασίου ξεκλείδωσε τη νίκη για το Θύαμι.

Δόξα και Θύαμις αναβιώσαν το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου, με την κατάληξη να είναι ίδια, αφού το Καστρί κατάφερε και πέρασε από το Γαρδίκι και πλησίασε στη βαθμολογία τόσο το Σούλι όσο  και τον Αστέρα. Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Γόγολος και Αθανασίου είχαν τετ-α-τετ για να σκοράρουν, ενώ ο Χαρίσης απείλησε την εστία του Παπανικολάου με μακρινά σουτ.Από την άλλη το Γαρδίκι δεν μπόρεσε με μια κοντινή προσπάθεια του Γκέκα να φτάσει εκείνο πρώτο στο γκολ, αλλά κι ένα καλό σουτ του Ζήση. Έτσι φτάσαμε στο 67΄ όταν ο Αθανασίου πέτυχε το 0-1 για το Θύαμι, ένα γκολ καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Ο Γόγολος με ακόμα δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε θριαμβευτικό τόνο στην πολύ δύσκολη επικράτηση του Καστρίου.
Τα γκολ: Αθανασίου (67΄), Γογολος (80΄,89΄)
Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Παπανικολάου, Τσουγγάρης Ε., Μπουρνάς, Στράτης (65΄ Τσούτης), Αθανασίου, Τσουγγάρης Δ., Τσίρης Χ., Τσουγγάρης Στ., Γκέκας, Ζήσης, Σιώζης.
Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου Δ., Βαγγελής, Τσώτος, Μονάχος Η., Αθανασίου, Νικολάου (65΄ Πανταζής (88΄ Μονάχος Μ.) , Χαρίσης, Λιόντος (88΄ Κυρίτσης), Γόγολος, Τσουμέτης.

P