Καστρί – Μαργαρίτι 2-2

Χαμένο έδαφος για τον Θύαμι Καστρίου και μάλιστα εντός έδρας, στη μάχη του τίτλου.

Ο Θύαμις Καστρίου, ο οποίος προερχόταν κι από την υπερπροσπάθεια της Καστοριάς μεσοβδόμαδα, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, μένοντας στο -4 από το προπορευόμενο Σούλι Παραμυθιάς.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Μήτσης (αυτογκόλ) και Λίοντος διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στα πρώτα 27 λεπτά, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα, αφού ο Θ.Γαλάνης μείωσε σε 2-1.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Βασιλείου ισοφάρισε στο τελικό 2-2.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.
Από κει και πέρα, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για το τρίτο γκολ, ενώ ο Άρης δημιουργούσε απειλές κυρίως από αντεπιθέσεις.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Ο Αθανασίου είχε για το Καστρί τη μεγάλη ευκαιρία για το 3-2, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά και με τον τερματοφύλακα Γαλάνη εξουδετερωμένο.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Ο Σωτηρόπουλος έσωσε την ομάδα του από παραβίαση σε σουτ του Βασία από πλάγια, στην καλύτερη στιγμή του Μαργαριτίου.
Σκόρερς: Μήτσης (9΄ αυτογκολ), Λιόντος (27΄) / Γαλάνης Θ. (28΄) , Βασιλείου Αγγ. (41΄)Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.
Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου Δ., Βαγγελής, Τσουμέτης, Μονάχος, Αθανασίου, Κουτλόγλου, Χαρίσης, Λάμπρου Α., Γόγολος, Λιόντος.
Άρης Μαργαριτίου (Χάϊδος) : Γαλάνης Α., Γιαννέλος, Παπαδόπουλος, Ντόστας, Μήτσης, Κώτσης, Βασιλείου Αγγ., Κυριάκης Χ., Μηνάς, Γαλάνης Θ., Κυριάκης Α.,

P