Μαργαρίτι – Λαδοχώρι 6-1

Σαρωτικός ο Άρης Μαργαριτίου συνέτριψε με 6-1 το Λαδοχώρι. Οι κιτρινόμαυροι  παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο καθάρισαν εύκολα το ματς στην επανάληψη.

Η ομάδα του Άρη άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Ανέστη Τζάνη, με τον Ντίνο Βασία να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 15΄ γράφοντας το 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.  Στην αρχή της επανάληψης το Λαδοχώρι πίεσε και κατάφερε να σκοράρει στο 61΄ με τον Βασίλη Λώλα,  αλλά ως εκεί και αυτό γιατί  οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στην συνέχεια και σε διάστημα οκτώ λεπτών σημείωσαν τέσσερα γκολ. Την αρχή έκανε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Θοδωρής Γαλάνης πετυχαίνοντας 2 τέρματα ενώ ακολούθησε ο Χρήστος Μήτσης για να κλείσει το σκορ ο παίκτης που το είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Ντίνος Βασίας για το τελικό 6-1.

Άρης Μαργαριτίου (Χάϊδος): Γαλάνης Τ., Γιαννέλος, Βασιλείου Αγ., Τζάνης, Μήτσης, Βασιλείου Σπ., Βασίας, Κώτσης, Ντόστας, Γαλάνης Θ., Κυριάκης Αλ.

ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Ουσταμουράτογλου, Οmeri, Χρυσικόπουλος, Τσίγκος, Μπαλάφας, Χουλιάρας, Λώλας, Φλούδας, Νικολάου, Ρίζος, Τσούπης.

P