Παραμυθιά – καστρί 3-0

Ενδιαφέρον απέκτησε η υπόθεση πρώτη θέση της κανονικής περίοδου. Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα.

Το Σούλι Παραμυθιάς νίκησε με 3-0 το Θύαμι Καστρίου, μείωσε την απόστασή του από τους 5 στους 2 βαθμούς από τους ερυθρόλευκους κι έτσι η πρώτη θέση θα κριθεί στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν.
Οι δύο ομάδες συνετέλεσαν στο να γίνει ένα πολύ καθαρό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις κι από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν του… κεφαλιού τους, αφού με τρεις κεφαλιές των Μπόλοση (15′) , Αναστασίου (33′) και Γιαννακού (78′) έφτασαν στη σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι κορυφής. Οι του Θύαμι δεν αποδείχθηκαν το ίδιο εύστοχοι στις προσπάθειές τους , αλλά παρά την ήττα τους, διατηρούν το πάνω χέρι στην κατάκτηση της πρωτιάς.Σούλι Παραμυθιάς: Κούτσικος, Μπέλλος (88΄ Σουλάι), Αργυρόπουλος, Διαμάντης, Βένος, Τσάγκας, Αναστασίου (83′ Λιώνης), Κύργιος, Μπόλοσης (66′ Γιαννακός), Γεωργάκης, Μπουκουβάλας.
Θύαμις Καστρίου: Σωτηρόπουλος, Λάμπρου Δ., Βαγγελής, Τσώτος, Μονάχος Ηλ., Αθανασίου, Κουτλόγλου (75′ Πανταζής), Χαρίσης (56′ Πασχάλης), Λάμπρου Αλ., Γόγολος, ΤάσιοςΔείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του σημερινού αγώνα. Ή εναλλακτικά σε αυτό το Link

Leave a Reply

P