• Ποσειδώνας – Λαμπανίτσα 3-1

  970 προβολές
 • Ο Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας, νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ στη Νέα Σελεύκεια και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες (-7 από Μαζαρακιά) της για μια θέση στην πρώτη δυάδα.

  Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Αντίθετα η Λαμπανίτσα υπέστη την πέμπτη ήττα της στους 7 αγώνες των πλέι-οφ και ουσιαστικά τέθηκε εκτός στόχων.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Ο Κωνσταντίνου στο 69′ ισόφαρισε το γκολ του Παρούση από το α΄μέρος, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως και με σκόρερ το Γόγολο στο 73΄μπήκαν μπροστά στο σκορ με 2-1.Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.Ο Ντόκος ολοκλήρωσε τη νίκη για τον Ποσειδώνα στο 90′, πραγματοποιώντας το 3-1.
  Σκόρερς: Παρούσης (21΄), Γόγολος (73΄), Ντόκος (90΄) / Κωνσταντίνου (69΄)Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.
  Ποσειδώνας (Τσώνης): Μπότος, Γόγολος (87΄Δερέκας Χ.), Ντάσκας (67΄Χρήστου ), Χρήστου Π., Κομίνης, Τζώρτζης, Λιωλής, Παπαθανασίου, Ντόκος, Παρούσης, Βαγγελής (46΄Ραδής).Φωτογραφία του χρήστη thesprotiaball.gr.
  Λαμπανίτσα (Δημητρίου): Αθανασίου, Τζώρτζης Ι.(66΄Ντούρος), Τζάνης Γ., Ντρίτσος, Έξαρχος, Ζάγκας, Κόκορης, Βασιλείου, Τσώνης (65΄Φούκας), Δημητρίου, Τζάνης Α. (56΄Κωνσταντίνου).

  • P