Προδρόμι – ΑΕΝΣ 1-0

Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα για το Προδρόμι, αφού κατάφερε να λυγίσει  στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης την Νέα Σελεύκεια με 1-0.

Οι δύο ομάδες παρουσιαστήκαν ισοδύναμες στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Στην επανάληψη προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους, όμως στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν, μέχρι να φτάσουμε στο 79ο λεπτό. Τότε, ο Αθανασόπουλος ανέτρεψε τον Άρη Σιώζη με τον Γιώργο Γεωργίου να αναλαμβάνει να εκτελέσει την έσχατη των ποινών και να ανοίξει  το σκορ για τους βυσσινί. Στην συνεχεία οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα  με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 1/4,17:30) το Προδρόμι θα φιλοξενηθεί από το Λαδοχώρι στο γήπεδο της Μαζαρακιάς, ενώ η ΑΕΝΣ έχει ρεπό.
Προδρόμι (Παππάς Κ.): Πέτσιος, Γεωργίου Η., Κάλλος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου Χ., Αναστασόπουλος Α., Σιώζης (81΄Λιάκος, Γκάτζιας, Τριάντης (46΄Τσόλης), Γεωργίου Γ., Γκούγιας (86΄Σουλιώτης).
Α.Ε.Ν. Σελεύκειας (Σωτηρίου Σ.): Παπαδιώτης, Παπανικολάου, Πάντος, Βαλάκος, Ζήγος Σ., Κυβράνογλου, Φούντζουλας, Κaso (82΄Κατσέλης Χ.), Κατσέλης, Ζήγος Δ. (21΄Στέφος), Αθανασόπουλος.

P