10 Χρόνια Αμαζόνες | Τουρνουά & κοπή πίτας

Τα δέκα της χρόνια γιόρτασε η γυναικεία ομάδα της Θεσπρωτίας, οι Αμαζόνες…

…που ιδρύθηκαν το 2008. Μάλιστα ήταν η πρώτη γυναικεία ομάδα που ιδρύθηκε στον νομό και η μοναδική και σήμερα.
Ψυχή της ομάδας ο πρόεδρος της Σωτήρης Περετζούκας, ένας άνθρωπος που προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το πάθος του και την εργατικότητα του.
Η ομάδα σε αυτά τα δέκα χρόνια κατάφερε να πάρει τρία βραβεία ήθους, σε τρεις συνεχόμενες χρονιές όπου η ομάδα δεν δέχθηκε ούτε μία κίτρινη κάρτα.
Επίσης, με τα πενιχρά οικονομικά, και την στήριξη από ελάχιστους ανθρώπους έχει καταφέρει να βρίσκεται στην Β΄ εθνική έχοντας μια αξιοπρεπή παρουσία.
Η ομάδα εχθές με την αρωγή της περιφέρειας και του δήμου Σουλίου διοργάνωσε τουρνουά για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια με την συμμετοχή των ομάδων ΑΟ Κέρκυρας και Σειρήνων Γρεβενών.


Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε εκδήλωση με απονομές και κοπή της πίτας του συλλόγου.
Το πάρον έδωσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, η δημάρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Καλογήρου, ο πρόεδρος  της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς μαζί με τους δυο αντιπροέδρους (Μίχα – Γκαρώνη), ο αρχηδιαιτητής της ΕΠΣΘ Νίκος Αθανασίου και οι σύμβουλοι της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη και Άλκης Λάμπρου. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πρόεδρος του Σουλίου Παραμυθιάς Έρρικα Ντούμα.

Κείμενο: periodikostep.gr
Φωτογραφικό υλικό: Λευτέρης Τζώρτζης
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

ΕΔΩ

P