Θύελλα – Σπάρτακος 2-3

Σημαντικό διπλό ο Σπάρτακος στη μάχη της παραμονής.Ο Σπάρτακος απέδρασε με μεγάλη νίκη από το Καρβουνάρι με 2-3, ένα αποτέλεσμα που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Γραικοχωρίου για παραμονή στην κατηγορία. Το ματς ήταν δυνατό κι ενδεικτικό αυτού ήταν οι δέκα κίτρινες κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή. Ο Σπύρος Παππάς, όπως και μεσοβδόμαδα, ήταν αυτός που πέτυχε το κρίσιμο γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας τη νίκη στο Σπάρτακο. Η Θύελλα αν και προηγήθηκε δύο φορές (1-0 στο 4′ και 2-1 στο 22′) δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ισοφαρίστηκε σχεδόν αμέσως σε 1-1 και 2-2, με τον Σπάρτακο να πετυχαίνει τελικά την ανατροπή στο 76′.
Τα γκολ: Μπατσης (4΄), Τσιάκος Στ. (22΄) / Παππάς (12΄, 76΄), Βενέτης Π. (30΄)
Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας (Γκορέζης): Βλάχος, Πασάϊ (65΄Κώτσης), Παργανάς (46΄Τσιάκος Α.), Τσιάκος Στ., Μπάτσης Π., Μουσελίμης, Παπαδόπουλος, Παπαδήμας, Γώγος, Μπρέστας, Μήτσης.
Σπάρτακος Γραικοχωρίου (Κολιούσης): Διαμάντης, Στρώνης, Τάτσης, Μαρκατσέλης Α., Βενέτης Π., Μπίκας, Παππάς, Τσαλούκας, Βενέτης Α. (65΄Γκόντοβος), Μάστορας (90΄Βασιλείου Η.), Ζύλης (80΄Μαρκατσέλης Μ.).

P