Γαρδίκι – Καστρί 0-5

Άνετο ήταν το πέρασμα του Θύαμι Καστρίου από την έδρα της Δόξας Γαρδικίου…

…καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0. Η ομάδα του Παναγιώτη Παππά κυριάρχησε στον αγώνα και έφτασε δίκαια στη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Δόξα που έκανε πρεμιέρα καθώς την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι αν και στο πρώτο ημίχρονο πάλεψε το ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ο Δημήτρης Αθανασίου με τον Άκη Γόγολο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο 28χρονος επιθετικός συνέχισε το σκοράρισμα από εκεί που το άφησε και με δυο ακόμη προσωπικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 σημειώνοντας χατ-τρικ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Αθανάσιου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τάσο Αναστασίου.

Δόξα Γαρδικίου (Ηρακλής Νίκου): Corodeni, Τσουγγάρης Ε., Τσίρης Χ., Τσιρώνης, Αθανασιου Α., Τσουγγάρης Δ., Τσουγγάρης Σ., Γκέκας Δ., Γκέκας Α., Σιώζής, Τσίρης Ν.
Θύαμις Καστρίου (Παναγιώτης Παππάς): Κωνσταντάκος, Γκιούνος (73΄Βαγγελής), Νικολάου, Ζήγος, Μονάχος Η., Αθανασίου, Αναστασίου (60΄Κυριάκης), Κυβράνογλου, Λάμπρου (67΄Ντίτορας), Γόγολος, Πασχάλης (77΄Δήμας).

P