7 στα 7 ο Θύαμις Καστρίου

Συνεχίζει ακάθεκτος οδηγώντας την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος   ο Θύαμις.

Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Παναγιώτη Χατζηπέτρου χθες Σάββατο στο γήπεδο Καστρίου με αντίπαλο αυτή την φορά τον Άρη Μαργαριτίου με σκορ 3-0.


Το σκορ άνοιξε (1-0) μόλις στο 12′ ο Κώστας Τσουμέτης. Στο 39′ ο Χάρης Ιωακειμίδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας (2-0) του και με την συμπλήρωσε των 45 λεπτών κλείδωσε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο την νίκη των κόκκινων γράφοντας το 3-0 όπου έμελλε να ήταν ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Από την άλλη πλευρά το Μαργαρίτι το οποίο φέτος πραγματοποιεί πολύ αξιόλογη πορεία και βρίσκετε στις υψηλά βαθμολογικές θέσεις, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση, κάτι που θα κυνηγήσει να κάνει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Δόξα Γαρδικίου.


Συνθέσεις ομάδων:

Καστρί: Βενέτης, Μέλλος (85΄Μονάχος Μιχ.), Δήμας (70′ Γεωργίου), Τσουμέτης (55′ Καφτάνης) , Μονάχος Η., Μηνάς, Ιωακειμίδης, Κύργιος, Γκόλιας, Βάσιος Δ. (79′ Κυρίτσης), Βάσιος Κ.


Μαργαρίτι:
Καρδάνης Στ., Κυριάκης Αθ. (63′ Ντούσκας), Παπαδόπουλος, Τιφτικίδης (67′ Βαγγελής Αθ.), Γιαννέλος, Κυριάκης Χ., Babi, Κατσαούνης (46′ Χάϊδος), Μάστορας, Γαλάνης, Σιτούνης (59′ Κώστας Ν.).

Φωτογραφίες: Τερέζα Λώλη

 

P