8Χ8 ο Θύαμις Καστρίου

Ένα τέταρτο σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό…

…για την ομάδα του Παναγιώτη Χατζηπέτρου ώστε να διευρύνει το σερί νικών της στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. “Θύμα” του Καστρίου αυτή την φόρα ο Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας τον οποίο φιλοδώρησε με 7 γκολ.

Ο Γιάννης Γκόλιας μέσα σε επτά λεπτά(22′ με 27′) σημείωσε τρία γκολ για την ομάδα του καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο μισάωρο. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο νεαρός Μάρκος Δήμας ο οποίος στο 38′ έγραψε το 4-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου για να συνεχίσει το σκοράρισμα στην επανάληψη με δυο ακόμη γκολ στο 54΄και 61΄σημειώνοντας χατ-τρικ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 70΄ο Γκόλιας πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων.

Συνθέσεις ομάδων:

Ποσειδώνας (Τσώνης): Ρίζος, Δόσης, Χρήστου Θ., Σακαρέλης, Ραδής, Κώστας, Ντούμας, Βενέτης (52’ Τσιώνης), Πουρίκης (67΄Μπέζας Αντ.), Αντωνίου, Βέρμπης.
Θύαμις (Χατζηπέτρου): Βενέτης, Καφτάνης, Δήμας, Τσουμέτης (56’ Μονάχος Ε.-Ρ.), Μονάχος Η., Μηνάς (46’ Γεωργίου), Ιωακειμίδης (62’ Κυρίτσης), Κύργιος, Γκόλιας, Βάσιος Δ., Βάσιος Κ. (50΄Καντρής).

 

 

P