• Πέρασε και από την Πέρδικα

  754 προβολές
 • Συνέχισε το βιολί της η Α.Ε. Μαυρουδίου και το 2019 καθώς πέρασε με 2-0 μέσα από την Πέρδικα τερματίζοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος αήττητη με μόλις μια ισοπαλία.

  Το συγκρότημα του Σοφοκλή Ιωακειμίδη παίζοντας έξυπνα τον Άρη Πέρδικας πήρε την νίκη στο τέλος και πάει με αέρα πρωτοπόρου και μπόνους τεσσάρων βαθμών στα play-off. Σκόρερ της αναμέτρησης με την Πέρδικα χρίστηκαν οι Αντώνης Μπίκας στο 71΄ και Χρήστος Κατσέλης στο 82΄.

  Στο 52΄της αναμέτρησης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κέβιν Γκόγκα του Άρη Πέρδικας διότι απώθησε βίαια, σπρώχνοντας τον στο στήθος αντίπαλο παίκτη αλλά και για εξύβριση στον διαιτητή ως αναφέρει το φύλλο αγώνα.

  Η ομάδα της Πέρδικας παρά την ήττα της χθες πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και παρά την φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά.

  Συνθέσεις ομάδων:
  Άρης Πέρδικας (Μπάλλας): Ντάνης, Μπιστιώλης, Κόχυλας Ι. (58΄Κιοντέτσι), Μυρισκλάβος Θ., Λαλλάς, Τζανής, Γκόγκα, Λαχανίδης, Φουσέκης, Κόχυλας Ι., Τσάντος Κ. (65΄Καρίμαλης Θ.).
  Α.Ε. Μαυρουδίου (Ιωακειμίδης): Βένος, Ντόστας, Μπάρης, Μπίκας, Γκιούνος, Μηνάς Α., Ζήσης, Παπαθανασίου, Τσάγκας (73΄Κατσέλης), Νάτσης (84΄Βασιλειάδης), Ντρίτσος (46΄Καφτάνης).

  *Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρηση της ΑΕΜ στους Φιλιάτες.

  • P