Πέρασε στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας το Σούλι

Συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας η Παραμυθιά…

…και μπαίνοντας στη δεύτερη οι ποδοσφαιριστές της ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς υπό τις οδηγίες του τεχνικού Λευτέρη Βέρμπη, με απώτερο στόχο να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (23 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής αλλά και πιθανόν νωρίτερα με την διεξαγωγή του Super Cup με τον Θεσπρωτό).

Πέραν του υπάρχοντος ως τώρα ρόστερ (στο οποίο η πιο πρόσφατη προσθήκη ήταν o 17χρονος Δημήτρης Βάτσιος), στόχος είναι τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και νέες προσθήκες.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν και ορισμένοι πιτσιρικάδες οι οποίοι μπορεί να αποκτηθούν στην περίπτωση που ο προπονητής της ομάδας ανάψει το πράσινο φως.

Στο ρόστερ αυτή τη στιγμή (επίσημα) είναι 19 ποδοσφαιριστές.
Πιο αναλυτικά είναι οι: Αποστόλης Σιαράβας και Σάββας Ελευθεριάδης, το δίδυμο των τερματοφυλάκων. Στο χώρο της άμυνας οι: Δημήτρης Ντούμας, Αλέξης Μπέλλος, Σπύρος Διαμάντης, Βασίλης Μώκος, Άγγελος Νάσιος, Τζίμης Κουρούτης και Άρμπεν Μουσκάι.

Στο κέντρο οι: Δημήτρης Γεωργάκης, Θανάσης Κύργιος, Δημήτρης Τσουμάνης, Σωκράτης Νούγιας, Φίλλιπος Μαρμούτας και Δημήτρης Βάτσιος. Τέλος την επιθετική γραμμή απαρτίζουν μέχρι στιγμής οι: Νίκος Μπουκουβάλας, Νίκος Ντόκος, Νίκος Κώτσιας και Βαγγέλης Μώκος.


Τα φιλικά
Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ομάδας των πρωταθλητών Θεσπρωτίας, όπως έχει ανακοινωθεί, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής δυο παιχνίδια με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν προγραμματίσει και άλλα χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμη γνωστή η μέρα και η ώρα διεξαγωγής.:

19/8 ΑΟ Ανατολή (ΕΠΣ Ηπείρου), εκτός
1/9 Θρίαμβο Λούρου (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας), εκτός.

P