Τρεις Αμαζόνες στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής

Τρεις νέες παίχτριες από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας εντάσσονται από σήμερα στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων και θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Πρόκειται για την επιθετικό και μόνιμη σκόρερ Μαρία Μπάσκα, η οποία σημείωσε 22 γκολ τα τελευταία 2 χρόνια και είχε μπει από νωρίς στο στόχαστρο του Διοικητικού συμβουλίου της Προοδευτικής.

Την Ελισάβετ Μπέλλου, που είχε κυρίαρχη παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στα μεταξύ μας παιγνίδια και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στους δύσκολους αγώνες της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Την Ελευθερία Ράδη , που αγωνίζεται στην άμυνα. Η Ελευθερία με την ταχύτητα, τη δύναμη και το πάθος που τη διακρίνει, αποτελεί επίσης μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Προοδευτικής.

«Το Διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίχτριες της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων, καλωσορίζουμε τη Μαρία Μπάσκα, την Ελισάβετ Μπέλλου και την Ελευθερία Ράδη στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

P