• ΑΕΝΣ: «Την Κυριακή να είσαι εκεί»

  369 προβολές
 • Την Κυριακή να είσαι εκεί σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.

  Από την επίσημη σελίδα της ΑΕΝΣ . Γράφει ο Αριστοτέλης Σουλιώτης.

  Σε ένα μεγάλο παιχνίδι που προσφέρει πάντα συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια. Να είσαι παρών για να ωθήσεις την ομάδα προς το μέρος της νίκης. Εκεί όπως παλιά στην παλιά σου θέση, στο ίδιο γήπεδο που πέρασες χαρές αλλά και πίκρες . Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό, καλωσορίζουμε όλο τους Θεσπρωτούς και μη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καθαρό μυαλό σε όλους τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου.
  Θα τιμηθούν φίλοι της ΑΕΝΣ .
  Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα δοθεί τιμητική πλακέτα για φίλους της ομάδας που δεν είναι πια στη ζωή. Θα είναι όμως για πάντα στις καρδιές μας αλλά και στις σκέψεις μας. Η προσφορά τους ανεκτίμητη και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο.
   
  Προστατεύουμε την ομάδα μας.
  Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από κάποια λάθος απόφαση διότι ο αγώνας τελειώνει μετά το τελευταίο σφύριγμα. Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο είναι κρίμα η οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά. Όλοι μαζί κόσμος , παίκτες και διοίκηση για να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μια οικογένεια, μια γροθιά μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

  • P