• Αφυπνίστηκε στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας (3-0)

  812 προβολές
 • Νίκη-πρόκριση για τον Αστέρα, 3-0 τον Σπάρτακο.

  Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο του Σπάρτακου και πήρε την νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Θεσπρωτίας χάρη στα τέρματα του Άγγελου Λιώνη (2) και Φάνη Καλέση.

  Ο Παραπόταμος κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Σπάρτακου στην επανάληψή με τον Άγγελο Λιώνη στο 48΄να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (54′) ήταν σειρά του Φάνη Καλέση να χρηστεί σκόρερ γράφοντας το 2-0 για να έρθει στο 57΄πάλι ο Λιώνης να διαμορφώσει το 3-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
  Οι κυανόλευκοι είχαν και δυο δοκάρια ένα με τον Χρήστο Τζάνη και ένα με τον Φάνη Καλέση.
  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σπάρτακος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος του Αστέρα αλλά στην επανάληψή και με τη γρήγορη επίτευξή των τερμάτων απο πλευράς  γηπεδούχων δεν μπόρεσε να ελπίζει σε κάτι απο το συγκεκριμένο ματς.
  Συνθέσεις:
  Αστέρας Παραποτάμου (Δημητρίου): Γαλάνης, Πασχάλης, Παργανάς, Μπάρκας (74′ Τζάνης Γ.), Τσουμέτης (24΄Μηνάς Αγγ.), Δημητρίου, Καλέσης (63′ Μπάτσης Β.), Πανταζής, Λιώνης, Τζανής, Γιάκης (63΄Λιώνης Β.).
  Σπάρτακος Γραικοχωρίου (Τσούτσουρας): Λιοπιάρης, Αθανασίου, Μονάχος (60′ Προκοπίου), Τζοβάρας, Κώνστας, Αθανασίου Δ. (60΄Κούφαλης), Καρακίτσος, Λιόντος, Γκόντοβος (73′ Κόντος), Πανταζής Π. (80′ Μόκας Π.), Λάμπρου.

  • P