Αγιασμός στον Άρη Φιλιατών

Παρουσία όλης της διοίκησης αλλά και του Δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά τελέσθηκε την Δευτέρα ο καθιερωμένος αγιασμός στον Άρη Φιλιατών.

Σε δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά,  ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς ανέφερε τα εξής:
”Εύχομαι υγεία σε όλους σας, να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά η οποία θα προκύψει μέσω της εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων σας. Εσείς είστε αυτοί που καλείστε να αγωνιστείτε μέσα στο γήπεδο και εμείς αυτοί που θα στηρίξουμε. Η διοίκηση είναι στο πλευρό σας, ενώ από την μεριά του ο Δήμος έχοντας υποχρέωση να στηρίξει τον αθλητισμό και τις ομάδες του Δήμου του σας δηλώνω ότι θα είμαστε δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια όπως οφείλουμε άλλωστε σε αυτήν την ιστορική ομάδα.”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παρασκευάς Βλάχος δήλωσε:
”Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα ενώ στο μόνο που θα σταθώ είναι στον Δήμο Φιλιατών, στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό συμβούλιο που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε σε αυτό το δύσκολο έργο, που άλλο σκοπό δεν έχει από το να φέρει ξανά στο προσκήνιο αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.”


Στο theball.gr μιλήσε και ο προπονητής Παντελής Παπαδιώτης όπου ανέφερε ότι η ομάδα θα στηριχθεί κυρίως σε νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν όρεξη και διάθεση να δουλέψουν μέσα στο γήπεδο.
Ενώ
ο βοηθός προπονητή Γιάννης Μιττάκος πρόσθεσε:
“Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντονότατους ρυθμούς και με μεγάλη συμμετοχή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο με ότι μέσα διαθέτουμε ενώ θα ήθελα από την μεριά μας να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους αθλητές, όλων των συλλόγων.”


Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα  διανύει ήδη την 3η εβδομάδα προετοιμασίας της ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και φιλικά παιχνίδια.

P