Αισιοδοξία για επιστροφή στα γήπεδα στη Γ’ Εθνική

216 προβολές

Σε καλό κλίμα έγινε χθες η τηλεδιάσκεψη ποδοσφαιριστών και από τους 10 ομίλους…

…που αγωνίζονται στη Γ’ εθνική κατηγορίας με το μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη, παρουσία και του προέδρου του ΠΣΑΠ Γιώργου Μπαντή.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως η Ομοσπονδία στηρίζει το αίτημα των παικτών και των ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για επιστροφή στην ενεργό δράση και πρώτα φυσικά στις προπονήσεις, με τα τεστ κορονοϊού να τα αναλαμβάνει πιθανότατα η ΕΠΟ μέσω της UEFA και των Περιφερειών.

Σήμερα  θα έχουν οι ίδιοι τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη, για να τους βοηθήσει κυρίως να οριστεί το δικό τους υγειονομικό πρωτόκολλο, ένα αίτημα τους το οποίο σήμερα θα το μεταφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ σε επικοινωνία που θα έχει μαζί του.

«Τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά και σε δύο γύρους, αρκεί να γίνει ένα σωστό υγειονομικό πρωτόκολλο, μην ακούτε το λένε διάφοροι αριστερά και δεξιά. Η UEFA Α’ Β’ Γ’ Και Δ” Εθνικής θεωρεί αλληλένδετα τα εν λόγω πρωταθλήματα», τους είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Σκοπός βέβαια αυτής της τηλεσυνάντησης ήταν η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης προκειμένου να ξεκινήσει ξανά και η Γ’ Εθνική κατηγορία. Ένα θέμα που απασχολεί περί τις 140 ημιεπαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που εκπροσώπησαν τη Γ’ Εθνική ανά όμιλο είναι οι εξής: 1ος Νίκος Πουρτουλίδης,  2ος Στέλιος Τσουκάνης,  3ος Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος,  4ος Μανώλης Αποστολίδης.  5ος Αλέξανδρος Λουκούμης,  6ος Ιωάννης Κοντοές,  7ος Στέλιος Κρητικός,  8ος Χρήστος Παλιγγίνης,  9ος Σωτήρης Τσάτσος,  10ος Τάσος Τριανταφύλλου.

Sportime.gr