Αλέκος Καρύδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Στο theball.gr μίλησε ο προπονητής του Άρη Πέρδικας Αλέκος Καρύδης…

Ο Αλέκος Καρύδης ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τον ΑΟ Πλαταριάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πώς κυλάει η προετοιμασία της Πέρδικας και αν είστε ευχαριστημένος;
“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις. Υπάρχει διάθεση στην ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με εξαίρεση ορισμένα παιδιά που θα μας πλαισιώσουν τις επόμενες ήμερες λόγω δουλειάς και σιγά σιγά η ομάδα θα είναι πλήρης όσο άφορα τις προπονήσεις. Στις προπονήσεις συμμετέχουν καθημερινά μέσο όρο 18-20 άτομα και είμαι ευχαριστημένος γιατί μπορώ να δουλέψω και να κάνω αυτά που θέλω.”

Για το χθεσινό πρώτο φιλικό με την Μαζαρακιά;
“Για πρώτο φιλικό χρησιμοποίησα όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα στην διάθεση μου. Είμαι ικανοποιημένος γιατί βγάλαμε πράγματα που θέλω  να περάσω σιγά σιγά στην ομάδα. Πιστεύω και με την είσοδο των υπολοίπων παιδιών που περιμένουμε να έρθουν από Δευτέρα στις προπονήσεις η ομάδα μας σιγά σιγά θα γίνετε καλύτερη . Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαι ευχαριστημένος από το χθεσινό φιλικό ανεξαρτήτου αποτελέσματος.”

Ποίοι οι στόχοι του Άρη Πέρδικας στο φετινό Πρωτάθλημα;
“Ο στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να μπούμε στα play-off.”

Πείτε μας δύο λόγια για την επικείμενη βράβευση σας από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
“Είναι συγκινητικό αυτό όπως ξέρετε τόσα χρόνια έπαιζα σε άλλη θέση και πρώτη φορά έπαιξα σε αυτή την θέση και πήρα ένα βραβείο που θα το έχω για όλη μου την ζωή. Βέβαια αυτό το βραβείο αξίζει σε όλη την ομάδα του Α.Ο. Πλαταριάς.”

Για την συμμετοχή του ΑΟ Πλαταριάς στην Α1;
“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την ομάδα του χωριού μου, κάναμε έναν αγώνα πέρυσι να ανεβάσουμε την ομάδα και τελικά ανέβηκε στην Α1 έστω και με αυτό τον τρόπο. Η Πλαταριά  δείχνει και φέτος ότι θα είναι μια ομάδα ανταγωνιστική. Έχουν γυρίσει κάποια παιδιά που ήταν παλιά. Έγιναν και προσθήκες οι οποίες είναι πολύ καλές για τα δεδομένα του συλλόγου. Επίσης είμαι χαρούμενος που το χωρίο μου ανήκει στην ελίτ του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου γιατί εκεί αξίζει να είναι στην Α1.”

Τέλος καντε μας μια αναφορά στην μην συμμετοχή της ΑΕΝΣ στο πρωτάθλημα:
“Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι άσχημο να διαλύονται ομάδες όπως η Νέα Σελεύκεια διότι είναι μια ιστορική ομάδα με πρωταθλήματα και είναι κρίμα.”

P