Αλλαγή σελίδας στον Αστέρα

Με πρόεδρο τον Γιώργο Τζάνη και ανανεωμένο 11μελές συμβούλιο.

Νέα διοίκηση έχει ο Αστέρας Παραποτάμου εδώ και λίγες μέρες, μετά την παραίτηση του απερχόμενου Δ.Σ.. Ποιο συγκεκριμένα οι: Σπύρος Τζάνης , Κώστας Μητσέλος, Βασίλης Ρίζος, Δημήτρης Διαμάντης και Βασίλης Τζίμας αποχώρησαν από τον σύλλογο, μετά από πολυετή προσφορά (φτάνοντας την ομάδα στο ψηλότερο σημείο της ιστορίας της, την Γ΄Εθνική) και έδωσαν τα κλειδιά στην νέα διοίκηση. Σε αυτή την νέα προσπάθεια ένωσαν τις δυνάμεις τους Αστέρας και Λαμπανίτσα με σκοπό να βγει κερδισμένος ο Παραπόταμος.
Ο Αστέρας θα συμμετάσχει στην Α1 ενώ η ομάδα της Α.Ε.Λαμπανίτσας θα κατέβει στο πρωτάθλημα υποδομής με τις ακαδημίες του Παραποτάμου.

Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Παραποτάμου:
Πρόεδρος: Τζάνης Γιώργος
Α΄Αντιπρόεδρος: Μητσέλος Δημήτρης
Β΄Αντιπρόεδρος: Πανταζής Θύμιος
Γεν. Γραμματέας: Τζώρτζης Απόστολος
Γεν. Αρχηγός: Τζίμας Θύμιος
Ταμίας: Τζώρτζης Γιώργος
Υπευθ. Ακαδημίας: Πανταζής Σπύρος
Έφορος υλικού: Τζάνης Λεωνίδας
Υπευθ. Αθλ. Εγκαταστάσεων: Καρακίτσος Γιώργος
Μέλη: Πανταζής Πανταζής και Πανταζής Κώστας.

Το Δ.Σ. έχει πιάσει ήδη δουλειά και έχει έρθει σε επαφή με παίκτες  και όσο περνάνε οι μέρες οι επαφές θα γίνουν πιο έντονες.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Τζάνη ο οποίος δήλωσε:
“Δύσκολο το έργο μας. Ξεκινάμε από την αρχή. Ποντάρουμε στα νέα παιδιά της ακαδημίας” ήταν τα λόγια του νέου προέδρου.
Στην συνεχεία ανέφερε ότι: “Το ρόστερ του Αστέρα θα συμπληρωθεί με παιδιά της ακαδημίας, μαζί με ορισμένους παίκτες από την Λαμπανίτα”. Ενώ κλείνοντας την σύντομη συνομιλία μας είπε: “Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών και σε θέσεις κλειδιά για να δυναμώσει η ομάδα”.

P