Αμαζόνες Θεσπρωτίας: Απονομή πρωταθλήματος

Πανηγύρισαν με το τρόπαιο τα κορίτσια των Αμαζόνων και κάνουν τα σχέδια τους για την Β΄Εθνική.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραμυθιάς έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2016-17 στη γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων.  Πριν την απονομή του πρωταθλήματος προηγήθηκε φιλικός αγώνας με τη γυναικεία ομάδα Κεραυνός Θεσπρωτικού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν οι ομιλίες του πρόεδρου των Αμαζόνων Σωτήρη Περετζούκα, της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση και του προέδρου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιαννη Παππά.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο πρόεδρος Σωτήρης Περετζούκας. ο προπονητής Παναγιώτης Χατζηπέτρου και η γυμνάστρια της ομάδας Δήμητρα Ρόλλη. Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην πρώτη σκόρερ της Γ΄Εθνικής για την περίοδο 2016-17 Μαρία Μπάσκα, στην 2η σκόρερ της ομάδας Ελευθερία Γαστεράτου και στην καλύτερη τερματοφύλακα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Αλίκη Στέφου.

Δείτε το βίντεο από το periodikostep.gr

Για την ιστορία η ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού αγωνίστηκε με τις εξής παίκτριες:
Υφαντή Βέρα, Παπασπύρου Μάνια, Τασούλα Γιώτα, Γράβου Έλενα, Κώστα Μαρία, Καραντζόπουλου Ίνα, Κατσάνου Ελπίδα, Μαγκλάρα Ελπίδα, Δρόσου Λαμπρινή, Γκέλου Μαρία, Αδάμ Μαρία, Δρόσου Κλεοπάτρα, Καπρέτσου Έρη, Κριτσίμα Βάσω, Ζήση Αλεξία, Κωλέτση Αφροδίτη και Τρούγγου Κατερίνα.

P