Ανακοίνωσαν προπονητή οι Αμαζόνες

Από τη Διοίκηση της Γυναικείας Ομάδας των Αμαζόνων ανακοινώνεται ότι ο Κώστας Κολιούσης θα είναι ο προπονητής για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Κολιούσης θα οδηγήσει την νεοφώτιστη ομάδα της Β΄Εθνικής στο πρωτάθλημα ενώ μαζί του ως γυμνάστρια και παίκτρια θα είναι η Δήμητρα Ρόλλη.
Η διοίκηση των Αμαζόνων εύχεται σε προπονητικό team και στις παίκτριες μία καλή  χρονιά με υγειά.

Ο 36χρονος προπονητής πριν δεκαπέντε μέρες συμφώνησε και με την ομάδα του Σπάρτακου να συνεχίσει στο τιμόνι του και την νέα σεζόν.

Κολιούσης: “Νιώθω ευθύνη που θα συνεχίσω το έργο του κ. Χατζηπέτρου το οποίο στέφτηκε με απολυτή επιτυχία”

Το theball.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Κολιούση όπου μας δήλωσε τα εξής:
“Μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Περετζούκα Σωτήρη αποφασίσαμε την έναρξη τις συνεργασίας μας. Η απόφαση μου ήταν εύκολη και επίσης μια πρόκληση για εμένα. Ταυτόχρονα νιώθω ευθύνη που θα συνεχίσω το έργο του κ. Χατζηπέτρου Π. το οποίο στέφτηκε με απολυτή επιτυχία την προηγούμενη χρονιά . Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στο νέο Πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά σημασία έχει να προσπαθήσουμε και στο τέλος τις χρονιάς να έχουμε καταφέρει να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα και να ευχηθώ υγεία σε όλους.”

P