• Ανακοίνωση – απάντηση του Δ.Σ. στην επιστολή του Σπύρου Γόγολου

  774 προβολές
 • Διαβάστε την ανακοίνωση – απάντηση στον Σπύρο Γόγολο που έστειλε στο theball.gr το Δ.Σ. του Θεσπρωτού.

  Αγαπητοί φίλοι της ομάδας του Θεσπρωτού, είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να αντιπαρατεθούμε με μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να εκβιάσουν ανθρώπους και καταστάσεις. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να γίνεται γνώστες ορισμένων γεγονότων, που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στην ομάδα μας και τα οποία οφείλουμε να εξηγήσουμε, να βγάλετε  εσείς τα συμπεράσματα σας και να αποκαταστήσουμε και την αλήθεια.

  Εμείς θα μιλήσουμε για πραγματικά γεγονότα, θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα και όχι για κυρίους, εντός παρενθέσεων, θα γράψουμε για αλήθειες ορθόγραφα και με σαφήνεια.

  Ξεκινάμε λοιπόν Κ.Γόγολε: Είμαστε η διοίκηση της ομάδας του Α.Σ.Θεσπρωτός, η οποία εκλέχτηκε μετά από τρεις -3- άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις, όπως το Καταστατικό του συλλόγου ορίζει, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί έγινε παρουσία κόσμου. Από τις Γ.Σ. βέβαια απουσίαζε ο Κ.Γόγολος, προφανώς σε κάποιο Σαρακατσάνικο αντάμωμα θα ήταν ή ίσως διάβαζε εκείνες τις μέρες  την ιστορία του Συλλόγου την οποία επικαλείται. Ας μας πει το λοιπόν ο Κ.Γόγολος από που προκύπτει η παρανομία της διοίκησης και οι παράνομες ενέργειες της.

  Ο Κ.Γόγολος επικαλείται το γεγονός ότι το Α.Φ.Μ. της ομάδας βρίσκεται στο όνομα του. Σε επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες μας σε αυτόν και στον συνέταιρο του, προκειμένου να κατέβει να αλλαχτεί το Α.Φ.Μ. έβρισκε προφάσεις, άλλοτε οικονομικής φύσεως και άλλοτε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το γεγονός ότι το Α.Φ.Μ. βρίσκεται στο όνομα  του δεν του δίνει το δικαίωμα να νομίζει ότι ελέγχει την ομάδα, είναι επιλογή του και μπορεί να το κρατήσει όσο θέλει, λεπτομέρεια είναι που δεν συνιστά παρανομία της διοίκησης, ας ρωτήσει και ας μάθει. Με το θέμα του Α.Φ.Μ. δεν μπορεί πλέον ούτε καν να εκβιάσει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας βάλει σε σκέψεις για ποιό λόγο επί τρία χρόνια δεν το άλλαζε. Και ο νοών νοητό.

  Συνεχίζουμε λοιπόν, την επομένη του σχηματισμού της  διοίκησης  άρχισε ένας ανελέητος πόλεμος με τη γνωστή μέθοδο του ανταρτοπόλεμου, άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να μας διαβάλουν, κατηγορώντας με μανιώδη τρόπο τα μέλη της διοίκησης με ψεύδη και ανακρίβειες, με σκοπό να μας διασπάσουν.

  Δεν το κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά, ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε κανονικά, έγιναν προσλήψεις προπονητών, ιατρικού επιτελείου, ποδοσφαιριστές ανανέωσαν στην ομάδα, ποδοσφαιριστές μεταγράφηκαν στην ομάδα νόμιμα και αυτή τη στιγμή και προτού μία εβδομάδα να αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε το κόσμο ότι η ομάδα έχει ποδοσφαιρικό δυναμικό κοντά στους είκοσι ποδοσφαιριστές, όλους ντόπιους πλην λίγων εξαιρέσεων, παρόλες τις τρικλοποδιές που και εκεί προσπαθούν να μας βάλουν.

  Ας πάμε τώρα στην ιστορία του συλλόγου στην οποία αναφέρεται ο Κ.Γόγολος στο ασαφές παραλήρημα του. Έχει καταλάβει ότι η περίοδος που διοίκησε την ομάδα είναι γραμμένη στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας με μελανά γράμματα, δε νομίζω να είναι περήφανος για αυτό που άφησε πίσω όταν έφυγε, Λίθους………και καμένη γη άφησε.

  Εμάς και την παράνομη διοίκηση μας Κ. Γόγολε θα μας γράψει η ιστορία ως την διοίκηση με τη πιο σύντομη διάρκεια.

  Ακούστε τώρα Κ.Γόγολε τι καταφέραμε εμείς και τι θα αφήσουμε στον επενδυτή σας, μέσα σε ένα μήνα που είμαστε στο τιμόνι της ομάδας και όλα αυτά  με αιτήματα και αριθμούς πρωτοκόλλων:

  α. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να νομιμοποιηθούν ολα τα κτίσματα του σταδίου πολεοδομικά αλλα και ως χρήση.

  β. Έχει γίνει μελέτη και θα προωθηθεί εντός των ημερών στο Υπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να ηλεκτροφωτιστεί το γήπεδο και να γίνει ολική ανακατασκευή των αποδυτηρίων.

  γ. Είναι στο τελικό στάδιο η λειτουργία γραφείων στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

  δ.Εν μέσω θερινής ραστώνης την ώρα που εσείς και οι συνεργάτες σας απολαμβάνεται τα μπανάκια σας, άνθρωποι του Δ.Σ. με προσωπική εργασία, με καθημερινή πολύωρη παρουσία και οικονομικό κόστος έχουν καταφέρει να κάνουν ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι, έτοιμο προ χρήση.

  Όλα αυτά θα τα βρείτε έτοιμα όταν με το καλό θα έρθετε να επενδύσετε στην ομάδα. Η ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι η χαρά του επενδυτή.

  Λοιπόν για να τελειώνουμε Κ.Γόγολε επειδή μόνο και μόνο είμαστε μεγαλόψυχοι-και όχι επειδή είμαστε παράνομοι ως διοίκηση μη το ξαναπείτε αυτό- και επειδή διαπιστώνουμε από τα λεγόμενα σας ότι είστε έτοιμος να επενδύσετε στην ομάδα και να την επανδρώσετε με άτομα που γνωρίζουν από Γ Εθνική και τους οποίους τους έχετε έτοιμους, ελάτε να πάρετε την ομάδα. Εάν όμως δεν υπάρξει επενδυτής να είστε έτοιμος να ζήσετε μεγάλες στιγμές σε αυτή τη πόλη,εσείς και οι συνεργάτες σας.

  Κυρίες και Κύριοι φίλαθλοι της ομάδας επειδή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απευθυνόμαστε σε εσάς, μη νομίζεται ότι είναι κάποιος άμοιρος ευθυνών, γι αυτά που γίνονται στην ομάδα όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι και εσείς και εμείς. Όσο απέχουμε από τα πεπραγμένα της ομάδας φαινόμενα Γόγολου θα εμφανίζονται πάντα.

  Τελειώνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε  συγνώμη από το Κ.Γόγολο για τη συχνή χρησιμοποίηση του ονόματος του, το κάνουμε μόνο και μόνο  επειδή υπογράφει, μας είναι συμπαθέστατη φυσιογνωμία και ίσως να φταίει και το λιγότερο, τα λέμε στην πεθερά για να ακούσει η νύφη όπως λέτε και εσείς οι Σαρακατσαναίοι Κ.Γόγολε, γνωρίζουμε εμείς ποιοί κρύβονται από πίσω και για ποιούς λόγους, ήμασταν όμως πολύ επιεικείς μαζί τους σήμερα, την επόμενη φορά όμως να είναι σίγουροι ότι δε θα είμαστε. Και για να μιλήσουμε και στη γλώσσα τους και τριπλή να τους παίξεις και πάλι θα τους χάσεις.

  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ζητάμε συγνώμη επειδή η αντιπαράθεση γίνετε στο δικό σας όνομα, θα σας παρακαλέσουμε να στηρίξετε για το καλό της ομάδας όπως και εμείς αυτό θα κάνουμε, όσο μπορείτε τους νέους επενδυτές.

  Εμείς επενδυτές δεν ήμασταν, ήμασταν απλοί φίλοι της ομάδας που στο μόνο που επενδύσαμε ήταν τα όνειρα μας, ανίσχυροι οικονομικά, ήμασταν σίγουροι ότι με την βοήθεια σας και με τις δικές μας δυνάμεις θα τα καταφέρναμε και αυτή η πολύπαθη ομάδα θα έβρισκε επιτέλους το δρόμο της. Τελικά μάλλον γραφικοί ήμασταν.

  ( Αναμένουμε τον επενδυτή εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση σας.)

  Ηγουμενίτσα 23-07-2017
  Το Δ.Σ.
  Α.Σ. Θεσπρωτός

  θυμηθείτε εδώ την χθεσινή επιστολή του Σπύρου Γόγολου στους φιλάθλους του Θεσπρωτού.

  • P