• Ανακοίνωσε και Βασιλάκη το Καναλάκι

  397 προβολές
 • Μία 11αδα μεταγραφές συμπλήρωσε η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου…

  …που θέλει τη φετινή σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική.

  Τη φανέλα του Καναλακίου θα φοράει τη νέα σεζόν τελικά ο 20χρονος Σπύρος Βασιλάκης που τον Ιούλιο επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και ανήκει ακολουθώντας την προετοιμασία του ΠΑΣ.
  Οι “κυανόλευκοι” συμφωνήσαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να τους παραχωρήσει τον υψηλόσωμο στόπερ καθώς έχει πενταετές συμβόλαιο με τον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  “Στο 11ο μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση στη διασφάλιση της άμυνας μας. Πρόκειται για τον Σπύρο Βασιλάκη.
  Ο 20χρόνος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός την χρόνια που μας πέρασε πρωταγωνίστησε με την ομάδα του ΣΟΥΛΙ Παραμυθιάς. Ο Βασιλάκης ακολούθησε τον Ιούλιο την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα, στο χτίσιμο του νέου «Άγιαξ» στο Καρπενήσι καθώς έχει και Πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός στόπερ εκτός από το ΣΟΥΛΙ Παραμυθιάς έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στις ομάδες υποδομής του ΑΟΚ Κέρκυρα. Σπύρο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

  • P