Ανακοίνωσε νέο προπονητή ο Ατρόμητος

Με Χατζηπέτρου και στόχο το πρωτάθλημα θα κάνει την επανεμφάνιση της στην Α1 η Σαγιάδα!

Την υπέρβαση θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος ο Ατρόμητος Σαγιάδας καθώς τοποθέτησε πολύ ψηλά τον πήχη. Οι πρωταθλητές της Α2 ενεργοποιήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον Παναγιώτη Χαντζηπέτρου να αναλάβει το τιμόνι και να διαδεχθεί τον Φώτη Βαλάκο στην τεχνική ηγεσία.
Ο 53χρονος τεχνικός  επιστρέφει μετά από μια αγωνιστική σεζόν απουσίας από τους πάγκους.

Ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου παραχώρησε συνέντευξη στο TheBall.gr όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε γι αυτά που έγιναν και τι βλέπει για την  νέα σεζόν.

Για τη συμφωνία με τον Ατρόμητο Σαγιάδας…
“Ήρθε ο Πρόεδρος μου έκανε την πρόταση, δεν το σκέφτηκα και πολύ γιατί ένα χρόνο τώρα μου χει λείψει το ποδόσφαιρο. 
Ταιριάξαμε γιατί έβαλε ψηλά τον πήχη και αυτός. Ήθελα να επιστρέψω με μία ομάδα τουλάχιστον που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να το πάρουμε,  αλλά σε πρώτη φάση μου αρκεί αυτό. Ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για να το διεκδικήσουμε. 
Γιατί πραγματικά αν δεν έχεις κίνητρο σε όλη τη χρονιά ενώ θα ξεκινήσεις κάπως καλά στο τέλος κάπου χάνεσαι αν δεν υπάρχει το κίνητρο. Ενώ τώρα με το κίνητρο του πρωταθλήματος και για μένα και για τα παιδιά μπορούμε να το δούμε σοβαρά και να δουλέψουμε πάνω σε σωστές βάσεις.”
Για το ρόστερ…
“Φυσικά η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα κρατήσει τον περσινό κορμό γιατί έκανε μία αξιόλογη πορεία και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α κατηγορία. Τα παιδιά και ο προπονητής ο Φώτης Βαλάκος τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε μία πολύ καλή δουλειά και εκεί πάνω θα πατήσουμε και εμείς. Θα γίνουν και περίπου έξι προσθήκες.”
Για την πρωταθλήτρια Παραμυθιά…
“Η Παραμυθία κέρδισε δίκαια το πρωτάθλημα ήταν κάτι που το άξιζε. Το περιμέναμε πως και πως,το Θέλανε πολύ, κάνανε μία πολύ καλή προσπάθεια και φτάσανε σε αυτή την κατάκτηση.
Θέλω να πω και τα συγχαρητήρια μου στην Παραμυθιά και να τους ευχηθώ καλή πορεία στη Γ΄Εθνική.
Για το πρωτάθλημα της Α1…
“Το Καστρί ήταν μία πολύ δυνατή ομάδα που διεκδίκησε ως το τέλος θα έλεγα το πρωτάθλημα. Η Πέρδικα έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και  μαζί με τον Άρη Φιλιατών ήταν η τετράδα που ξεχώρισε σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Μία ταχύτητα ήτανε αυτές οι τέσσερις ομάδες και πιο κάτω οι υπόλοιπες. Δεν υπήρχε πολύ ανταγωνισμός στο τοπικό και ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας από τις πρώτες ομάδες. Αυτό ήταν κάτι το πολύ αρνητικό στο πρωτάθλημα δηλαδή να ξέρεις ότι οι πρώτες ομάδες θα παίζουν με τις τελευταίες και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν όπως και έγινε φέτος δεν είχαμε σχεδόν καμία έκπληξη αν εξαιρέσεις το Λαδοχώρι που κέρδισε μια φορά μέσα στην Πέρδικα όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.”
Για τον Άρη Πέρδικας…
“Πολύ καλή προσπάθεια, πολύ καλή δουλειά από τον Αλέκο Καρύδη. Η διοίκηση ήταν κοντά στα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές ήταν αξιόλογοι. Ο Βασίλης Μώκος αν και προερχόταν από τραυματισμό στο δεύτερο γύρο ενίσχυσε σημαντικά τον σύλλογο. Είχε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και ο Βαγγέλης ο Μώκος που τραυματίστηκε. Ίσως αν δεν είχαν και αυτούς τους τραυματισμούς να πήγαιναν ακόμη καλύτερα. Πάντως η Πέρδικα έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια.Τέτοιες ομάδες πραγματικά και διοικήσεις χρειάζεται περιοχή μας για να ανέβει λίγο το πρωτάθλημα μας.”
Για την περσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και την πορεία του πραγματοποίησαν  Θεσπρωτός και  Αστέρας Παραποτάμου…
“Ήταν ένα δυνατό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική ο Θεσπρωτός έκανε μία πολύ καλή πορεία και πρώτα από όλα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη διοίκηση και στο Δημήτρη Μουρούτη. Στελέχωσαν την ομάδα με ότι καλύτερο υπήρχε στην περιοχή, ενισχύθηκαν και από τους όμορους νομούς  και έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια.  Ο Θεσπρωτός είχε ένα χαρακτηριστικό οι παίκτες τρέχανε γρήγορα πάνω στην μπάλα, ήταν πολύ καλά προπονημένοι, κατάφεραν να διακριθούν και για μένα κλέψανε και τις εντυπώσεις. Εγώ όσα παιχνίδια είδα εδώ τον Θεσπρωτό πραγματικά δεν υστέρησε με καμία ομάδα. Ήταν πάρα πολύ καλοί.
Τώρα όσον αφορά τον Παραπόταμο εντάξει οι δυνατότητες ήταν περιορισμένες, Από τη στιγμή που η διοίκηση δεν μπόρεσε να καταφέρει να βρει χρήματα όπως ο Θεσπρωτός η ομάδα ερχόταν από το τοπικό ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αστέρα αλλά προσπάθησαν. Γιατί πολλοί έβαζαν στοίχημα ότι ο Αστέρας δεν θα καταφέρει ούτε να τερματίσει. Τερμάτισε όμως και μπράβο τους εκπροσώπησαν και αυτοί το νομό γιατί μην ξεχνάτε ομάδες όπως η Καστοριά με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να τερματίσει. Ενώ ο Παραπόταμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και σε αρκετά παιχνίδια έκλεψε και την παράσταση όπως με τη Λευκίμμη και τον Τηλυκράτη που ήταν πάρα πολύ καλός.”

Σε αυτό το σημείο ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής λέγοντας τα εξής:
“Η Γ Εθνική θα έπρεπε να είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια όπως το πρώτο χρόνο που έπαιξε ο Θεσπρωτός. Δεν μπορεί να παίζουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες στην Γ Εθνική. Θα πρέπει να υπάρχουν μπαράζ από τέσσερις όμορους νομούς και να βγαίνουν οι δύο πρωταθλήτριες ώστε να ανεβαίνουν αυτοί που πραγματικά θέλουν και μπορούν. (Π.χ. του χρόνου μία ομάδα από το νομό μας θα βγει πρωταθλήτρια θα μπορέσει να πάει στη Γ Εθνική? και αν πάει θα αντέξει?). Ακόμη και τώρα βλέπουμε ομάδες πρωταθλήτριες που δεν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να κατέβουν στο πρωτάθλημα!”
Για την νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική…
Ο Θεσπρωτός ως τώρα έχει κινηθεί πάρα πολύ καλά. Έχει κρατήσει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές έχει ενισχυθεί. έχει πάρει κάποια παιδιά που ήταν στον Παραπόταμο που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα. Μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα αν κάνει σωστές επιλογές και αν το θέλει πραγματικά! Ο Θεσπρωτός έχει το όνομα, έχει την ποιότητα και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.”
Για την προσπάθεια του Σουλίου Παραμυθιάς…
“Για την Παραμυθιά πιστεύω ότι πρέπει να ενστερνιστεί την φιλοσοφία που έχει ο Θεσπρωτός τα τελευταία χρόνια. Να ενισχυθεί δηλαδή με παιδιά όσο μπορεί από εδώ, να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει και κυκλοφορεί στην τοπική αγορά και οι προσθήκες που θα γίνουν απέξω να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να γίνουν πολύ καλές επιλογές. Τo Σούλι μπορεί να τα καταφέρει εκπροσωπεί μία μεγάλη περιοχή υπάρχουν άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια που μπορούν να βοηθήσουν. Οι παράγοντες που υπάρχουν στην ομάδα είναι αξιόλογοι, αν βοηθήσει λίγο Δήμος και με τον ενθουσιασμό που θα έχουν μπορούν να τα καταφέρουν. Αρκεί να γίνει καλή δουλειά. Ο Βέρμπης είναι ένας αξιόλογος προπονητής ένα νέο παιδί με όνειρα και βλέψεις και θα το κυνηγήσει και πιστεύω στον Λευτέρη να τα καταφέρει.”
 Τέλος αναφέρθηκε και στην μεγάλη του  αγάπη την ΑΕΝΣ…
“Όπως και να έχουν τα πράγματα η Σελεύκεια λείπει από το τοπικό ποδόσφαιρο. Ήταν μία ομάδα με το μέταλλο του πρωταθλητή. Με πέντε πρωταθλήματα, με κύπελλα, με Super Cup, με συμμετοχές στη Δ Εθνική. Την χρειαζόμαστε τη Νέα Σελεύκεια στο τοπικό”.
P