Ανανέωσαν οι αρχηγοί στην Πλαταριά

Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανθρώπων της Πλαταριάς ώστε η νέα χρονιά να βρει την ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της.

Η διοίκηση είχε συνάντηση με τους Στέλιο Τάσση, Αμπελή Σάκο και Σπύρο Βαλάκο, όπου υπήρξε ταύτιση απόψεων και με τους τρεις και όπως καταλαβαίνει κανείς ανανέωσαν και για την επόμενη χρονιά.

Η κίνηση αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί και οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας τη σεζόν που πέρασε.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές μίλησαν στο “TheBall”. 
Στέλιος Τάσσης: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Πλαταριάς, που συμφωνήσαμε για να συνεχίσουμε μαζί για ακόμη μια χρονιά. Ο στόχος της ομάδας είναι να κρατηθεί στην κατηγορία και ότι καλύτερο ας έρθει.”
Αμπελής Σάκος: “Η ανανέωση μου ήταν δεδομένη. Είμαι στην Πλαταριά τόσα χρόνια και δεν έχω σκοπό να φύγω. Όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια με τα περισσότερα παιδιά να είναι από εδώ. Η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Βλέπω την νέα χρόνια να έρχονται καλύτερα πράγματα μετά και την επιστροφή Καρύδη ως προπονητή. Πιστεύω να είμαστε ανταγωνιστικοί.”
Σπύρος Βαλάκος: “Αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα για ακόμη μια  χρονιά γιατί αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο.  Επίσης μου αρέσει το κλίμα που υπάρχει στην Πλαταριά που είμαστε όλοι φιλαράκια και περνάμε καλά.”

P