Αντώνης Σιώζης ο πρώτος στη Δόξα Γαρδικίου

Την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική του προσθήκη πραγματοποίησε την Παρασκευή (20/7) το Γαρδίκι.

Ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ως μέλος των ακαδημιών της.
Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ο 18χρόνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον ΑΟ Προδρομίου και στο δεύτερο μισό φόρεσε την φανέλα του Σουλίου Παραμυθιάς, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής.

O Σιώζης με την φανέλα του ΑΟ Προδρομίου 2017-18 (α’ γύρος)

Συνολικά την σεζόν 2017-18 και με τις δυο ομάδες κατέγραψε 23 συμμετοχές στην Α1 ενώ πέτυχε και 9 γκολ. Την σεζόν 2016-17 με τον Απόλλων Βουβοποτάμου είχε μια γεμάτη χρονιά σκοράροντας 7 φόρες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της  Δόξας Αντώνης Σιώζης μας παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις:
Για το Σούλι Παραμυθιάς: “Ήρθα στην Παραμυθιά τον Ιανουάριο και ήταν μια πολύ καλή μισή χρονιά για μένα. Το ότι δεν παρέμεινα στην ομάδα οφείλεται στο ότι ήθελα να δώσω λίγο περισσότερο βάση στην δουλειά μου και δεν θα είχα τον χρόνο που απαιτεί η Γ΄Εθνική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση και τον προπονητή μου Λευτέρη Βέρμπη και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία στην Γ΄Εθνική.”
Για την Δόξα Γαρδικίου: “Πιστεύω πως γίνετε από όλους μια καλή προσπάθεια για την νέα χρονιά και θέλω να βοηθήσω. Ένας από τους λόγους να πάρω την απόφαση να επιστρέψω ήταν ο Αλέκος Γκέκας ο οποιος με παρότρυνε περισσότερο,  γνωριζόμαστε χρόνια, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω θα έχουμε μια καλή συνεργασία.”

P