• Αποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Μάστορας

  971 προβολές
 • Τέλος από την προεδρία του Ατρομήτου Σαγιάδας ο Παύλος Μάστορας.

  Η Ανακοίνωση:

  Μετά από 3 δημιουργικά χρόνια στο ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΓΙΑΔΑΣ δηλώνω την παραίτηση μου από την ιδιότητά μου ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ και από Μέλος του ΔΣ για καθαρά προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στο ΔΣ, όλους εκείνους που στηρίξανε με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια, τους προπονητές, τους φιλάθλους μας και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Σύλλογο..

  Φεύγω από τον Σύλλογο “γεμάτος” και χαρούμενος καθώς καταφέραμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε 2 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων για πρώτη φορά στην ιστορία της και επίσης, μετά από πολλά χρόνια παίρνει σάρκα και οστά ένα έργο που το ζητούσε η ομαδά μας και όλοι μας,δηλαδή η ανακατασκευή του γηπέδου στο χωριό του Ασπροκκλησίου ώστε να βρεθεί και πάλι ο Σύλλογος στην φυσική του έδρα.

  Χαίρομαι που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στο να γίνουν τα παραπάνω και υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα για οτιδήποτε χρειαστεί αν και εφόσον μπορώ να το πράξω..

  ΥΓ: Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν..

  Μετά τιμής

  ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

  • P