Αποχώρηση Παπαδόπουλου από τον Διαγόρα

Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του θα αντιμετωπίσει ο  Διαγόρας τον Θεσπρωτό.

Παρελθόν από το Διαγόρα αποτελεί ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Ρόδου αιφνιδιαστικά χθες.

Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωση του στη mikriliga.com ανέφερε τα εξής:

«Ό,τι έγινε πριν από δέκα χρόνια συνέβη και το ίδιο και τώρα. Κάποιοι μέσα από την ομάδα με σκουριασμένα μυαλά θέλουν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στις πλάτες άλλων! Φεύγω από την ομάδα για το καλό της. Γιατί είναι σημαντικό την Κυριακή να νικήσει στο πρωτάθλημα και αυτούς που θέλουν το… καλό της ομάδας τους αφήνω στη μιζέρια τους…
Θέλω να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο του Διαγόρα κ. Χρυσοχοϊδη όπως και τον κ. Σαββαϊδη και τους 20 από τους 25 ποδοσφαιριστές που ήταν όλοι παλικάρια! Για κάποιους παίκτες έχω μεταφέρει στη διοίκηση πως πρέπει να σταματήσουν το ποδόσφαιρο (2-3). Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο και εις το επανιδείν».

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης είναι ο αντικαταστάτης του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου.


Στη λύση του Πέτρου Ρουντζιέρη κατέληξε ο Διαγόρας Ρόδου για την αντικατάσταση του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.
Ο Έλληνας προπονητής θα οδηγήσει την ομάδα από τα Δωδεκάνησα ως υπηρεσιακός στο ματς κόντρα στον Θεσπρωτό για την Football league (13/10, 15:00), μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προκατόχου.  Οι πιθανότητες, μάλιστα, είναι αυξημένες για να αναλάβει κανονικά χρέη πρώτου προπονητή ως το τέλος της σεζόν.

P