• Αποφασισμένες να παραδώσουν τις σφραγίδες τους οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ

  370 προβολές
 • Με κοινή τους επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη οι ομάδες της Football League…

  …ζητούν να γίνει αναδιάρθρωση διαφορετικά θα αποχωρήσουν. 

  Αντιδρούν δυναμικά οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής και είναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα, αν δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση, με απόφαση πλέον του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη δημιουργία δύο ομίλων στη Σούπερ Λιγκ 2.
  Έχει συνταχθεί επιστολή, την οποία θα υπογράψουν οι ομάδες, με την οποία δηλώνουν πως αν μέχρι αύριο Παρασκευή δεν τελειώσει το θέμα της αναδιάρθρωσης, θα παραδώσουν στον υφυπουργό αθλητισμού στις σφραγίδες των σωματείων τους.
  Συγκεκριμένα, η επιστολή που έχουν κληθεί να υπογράψουν οι ομάδες, αναφέρει τα εξής:
  «Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε άμεσα, ότι εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Super League 2-Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-21, οι κάτω είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Football League και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 τις σφραγίδες των σωματείων μας».
  Οι συνυπογράφουσες Π.Α.Ε.
  Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ».

  Goalpost.gr

  • P