“Θέτουμε προ των ευθυνών όλους αυτούς που αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς”

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Απόλλων Πάργας από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για μεταφορά του συλλόγου στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του εξέδωσε το σωματείο της Πάργας:

“Το Δ. Σ του Απόλλων Πάργας ενημερώνει τα μέλη και τους φιλάθλους του, ότι το αίτημα του σωματείου μας για μεταφορά από την Ε.Π.Σ. Π.Λ. στην Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας δεν έγινε αποδεκτό από την εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Π.Λ. Είχαμε ζητήσει ραντεβού με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Π.Λ και είχαμε επίσης κάνει αίτημα εγγράφως να παραβρεθούμε στην συνεδρίαση ή πριν από αυτή για να εξηγήσουμε τους λόγους που μας αναγκάζουν να προβούμε στην αίτηση αυτή. 
Η Ε.Π.Σ. Π.Λ. θεώρησε σωστό να αποφασίσει χωρίς εμάς για το μέλλον της ομάδας μας και με πρακτικές του παρελθόντος, απέρριψε το αίτημα μας ομόφωνα (όπως μας είπαν) αν και παραβρέθηκαν μόνο 6 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε μάλιστα ένα από τα βασικότερα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση και του μεταφέρθηκε από εμάς,θεωρούμε ότι ίσως το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα μέλη που μας είχαν πει ότι θα ψηφίσουν υπέρ του αιτήματος. Είμαστε παράγοντες που ματώνουμε και που βάζουμε από το υστέρημα μας για να κρατήσουμε τον Σύλλογο, πόσο μάλλον αυτές τις δύσκολες εποχές και μάλιστα χωρίς την φυσική του έδρα αλλά περιφερόμενοι εδώ κι εκεί. Είμαστε συνεργάτες και όχι σκλάβοι κανενός και σαν τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Περιμέναμε τουλάχιστον να μας καλέσουν, να μας ακούσουν και κατόπιν ας αποφάσιζαν. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, έτσι ώστε το αίτημα του Δ.Σ. και όλης της φίλαθλης κοινωνίας της Πάργας να γίνει αποδεκτό. Θέτουμε προ των ευθυνών όλους αυτούς που αποφασίζουν χωρίς εμάς για εμάς. Το σωματείο επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια.”

P