Άρης Φιλιατών: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε σήμερα το ΔΣ του Άρη Φιλιατών για τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου της ομάδας τους και πιο συγκεκριμένα για τον β΄βοηθό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Φιλιάτες 25/9/2017

Προς:

Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσπρωτίας

Ε.Π.Σ Θεσπρωτίας

Μ.Μ.Ε

Επιστολή Διαμαρτυρίας

“Θα θέλαμε να υποβάλλουμε την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας προς εσάς με αφορμή την χθεσινή διαιτησία στον αγώνα της ομάδος μας με τον Α.Ο Προδρομίου. Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και να μην αοριστολογούμε η επιστολή αφορά τον επόπτη κ. Ζωγράφο. Ο τελευταίος με την ανοχή του διαιτητή κ. Κιάπε, είχε ανοίξει διάλογο με τους φιλάθλους των γηπεδούχων αφήνοντας σε δεύτερο βαθμό τις υποχρεώσεις του. Ήταν μάλιστα τόσο αφοσιωμένος που στο ημιχρονο του αγωνα ασχολουνταν με το Facebook.

Τα παραπάνω όμως, τραγικά θα λέγαμε, γεγονότα είχαν σαν συνέπεια να δεχθεί η ομάδα μας 2 γκόλ από προφανή θέση offside. Μάλιστα στο δεύτερο και καθοριστικότερο κατ’ εμάς γκόλ, ο επόπτης κ. Ζωγράφος όχι μόνο δεν υπόδειξε σε θέση offside τον επιθετικό του Προδρομίου αλλά καταλόγισε εις βάρος μας και πέναλντι. Αυτά όμως, τα εγκληματικά λάθη, τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στην φαντασία του κ. Ζωγράφου σαν πρόεδρος, διοίκηση και ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να τα χτυπήσουμε στην ρίζα.

Επιθυμούμε λοιπόν ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ να ΜΗΝ ξαναπαίξει σε αγώνα της ομάδας μας.

Υγ: Αγαπητοί φίλοι της διαιτησίας, αφού κάποιοι, δεν σέβονται ούτε τον κόπο των διοικήσεων, ούτε την προσπάθεια των παικτών θα πρέπει να τους ενημερώσετε ότι δεν έχουν να κάνουν απλά με έναν σύλλογο αλλά με τον ιστορικότερο σύλλογο. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων.

ΖΗΤΑΜΕ όμως να παρέμβετε και να εφιστήσετε την Αντικειμενικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την Διαιτησία ώστε να σέβονται τουλάχιστον την οικονομική αιμορραγία ΟΛΩΝ των ομάδων του πρωταθλήματος. Το αυτονόητο στο κάτω-κάτω είναι να παίζεται ένα παιχνίδι ΔΙΚΑΙΑ.”

 

Ο Πρόεδρος

Βλάχος Παρασκευάς

P