• Άρης Φιλιατών: Ενίσχυση προπονητικού team

  749 προβολές
 • Ο Άρης Φιλιατών ανακοίνωσε βοηθό προπονητή τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας Γιάννη Μιττάκο.


  Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των Φιλιατών:

  “Στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδιασμού για την νέα χρονιά ενισχύει το προπονητικό team με την προσθήκη βοηθού προπονητή.
  Την νέα αυτή θέση μετά από συμφωνία, αναλαμβάνει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας Μιττάκος Γιάννης. Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από σωματεία όπως ο Σπάρτακος, Ποσειδώνας κ.α. ενώ τελευταία σπουδάζει και προπονητική ποδοσφαίρου.”
  Το Δ.Σ. του Άρη Φιλιάτων.

  Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Μιττάκο, μας δήλωσε τα εξής:
  Για τα νέα του βήματα:

  «Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου δίνεται να βρεθώ πλάι σε έναν τόσο έμπειρο προπονητή όπως ο κ. Παντελής Παπαδιώτης. Επίσης ιδιαίτερη τιμή για εμένα είναι και η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παρασκευάς Βλάχος. Τους ευχαριστώ θερμά και τους δύο και δηλώνω ότι θα παλέψω για το καλύτερο.”
  Για τον Άρη Φιλιατών:
  “Τώρα σχετικά με την ομάδα τα λόγια περισσεύουν, ο Άρης δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό σωματείο, είναι ένα ιστορικό σωματείο και στόχος της διοίκησης δεν είναι άλλος από το να τεθούν οι βάσεις ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά αλλά και υγεία χωρίς τραυματισμούς για όλους τους παίκτες όλων των ομάδων.»

  • P