Άρης Φιλιατών – Λαδοχώρι 0-1

«Απέδρασε» με το «διπλό» από τους Φιλιάτες ο ΠΑΣ

Ένα αυτογκόλ του Λευτέρη Πάντου στις Καθυστερήσεις έδωσε το τρίποντο στο Λαδοχώρι σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. 
Αυτή η ήττα για τον Άρη ήταν η δεύτερη εντός έδρας, η οποία τον κρατάει στους 23 βαθμούς και την τέταρτη θέση (παρέμεινε η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την 5η Πλαταριά η οποία έχασε από τον Θύαμι.). 
Η ομάδα του Χάρη Μπίνα έφτασε τους 16 βαθμούς και συνεχίζει το κυνήγι μια θέσης στην εξάδα που θα την οδηγήσει στα play-off.

Το ντεμπούτο του στα Θεσπρωτικά γήπεδα πραγματοποίησε ο νεαρός Βασίλης Σάρελης που είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Άρη Φιλιατών ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στους Λέοντες Αθηνών.

Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Λιαμίρας, Πάντος, Αλιζιότι (46΄ Μαντζούκης Δ.), Τζώρτζής, Κατσέλης, Μαντζούκης Σ. (65΄ Τζουβάρας), Βενέτης, Σαρέλης (46΄Μπάλλος), Μπάρης, Ανδρεόπουλος.
ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Χαλκής, Δερέκας (50΄ Στέφος), Μπέζας, Ομέρι, Λώλης Δ., Παργανάς, Μπίκας, Λώλης Ε. (75΄ Χρυσικόπουλος Σ.), Καζάκος (87΄ Λιάμπης), Νικολάου Α., Τσούπης Σ.

 

P