Άρης Φιλιατών – Πλαταριά 7-0

Πολυβόλο ο Άρης Φιλιατών “γάζωσε” την Πλαταριά με 7-0. 

Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Παντελή Παπαδιώτη ώστε να “καθαρίσει” το παιχνίδι με την Πλαταριά.
Οι φιλοξενούμενοι  που έπαιζαν χωρίς τον Αχιλλέα Αναστασίου (βασικός  τερματοφύλακας) ξεκίνησαν πιο δυνατά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού με την συνέχεια να μην είναι ανάλογη και αυτό γιατί ο Άρης μετά το γκολ του Σωτήρη Μπάρη (1-0) στο 20΄ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Δυο λεπτά μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων ο Χρήστος Καίσαρης με 2 προσωπικά γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Κώστα Γκολφινόπουλου ο Μπάρης “χτύπησε” ξανά σημειώνοντας το 4-0 στο 37΄με τον Σταύρο Μαντζούκη να παίρνει σειρά στο σκοράρισμα  διαμορφώνοντάς στο 40΄το 5-0 όπου ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Άρης Φιλιατών κατέβασε στροφές όμως ο Αντώνης Ρούμπης βρήκε δυο φόρες τον δρόμο προς τα δίχτυα της Πλαταριάς γράφοντας το τελικό 7-0.
Ο Αντώνης Ρούμπης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Φιλιατών με 12 γκολ και  5ος στην κατάταξη των σκόρερ της Α1.

Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Λιαμίρας, Ρούμπης, Πάντος, Μαντζούκης Δ. (60΄ Bενέτης Π.), Μαντζούκης Σ., Καίσαρης, Κατσέλης Χ., Τζοβάρας, Μπάρης, Αlizoti.

Πλαταριά (Γκολφινόπουλος): Ευθυμίου (46΄Παπανδρέου Κ.), Πασχάλης, Θεοδώρου, Παπανδρέου, Μήτσης, Μαγκλάρας, Κατσιγιάννης (60΄Ευαγγέλου), Βαλάκος, Ρίζος, Λιόντος, Τάσσης.

Αύριο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.

P