• Άρης Φιλιατών – Σούλι Παραμυθιάς 0-1

  1467 προβολές
 • Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε η Παραμυθιά το ρεπό του Θύαμι Καστρίου…

  …αφού επικράτησε με 1-0 μέσα στο Φιλιάτι της ομώνυμης ομάδας και πέρασε στην κορυφή (44 βαθμοί) έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο. Οι πράσινοι  χάρις στο γκολ με κεφαλιά του Μπουκουβάλα (ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αναστασίου) στο 10΄ πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Κώστα Βαγγελή πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως δεν τα κατάφεραν με τον Λεωνίδα Κούτσικο να δηλώνει παρον οταν χρειάστηκε και να κραταει το 0-1 μέχρι το τέλος. Το Φιλιάτι  παρα την ήττα παρέμεινε στην 5η θέση έχοντας 26 βαθμούς και θέλει μόλις ένα πόντο την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του με την Δόξα Γαρδικίου για να κλειδώσει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα playoff.

  Άρης Φιλιατών (Βαγγελής):Τσιάρας, Κολοβός (78΄Θεοδώρου), Ρούμπης, Μαντζούκης, Γιοβάνης, Κάλλος (56΄Χαντζάρας), Μποροδήμος, Νάτσης, Παππαδόπουλος, Καίσαρης, Τζοβάρας.
  Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Κούτσικος, Μπέλλος, Ντούμας, Βένος, Διαμάντης, Τσάγκας, Ντρίτσος, Κύργιος, Μπόλοσης, Αναστασίου, Μπουκουβάλας.

  ***Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Άρη φιλιατών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Ηρακλή Κάλλο να είναι ο τυχερός. Το παρόν έδωσαν οι παίκτες του συλλόγου, ο προπονητής και μέλη της διοίκησης.  • P