Άρης Φιλιατών – Θύαμις Καστρίου 1-6

Εύκολο απόγευμα είχε στους Φιλιάτες ο Θύαμις.

Οι κόκκινοι έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους καθώς στο εικοστό δευτερόλεπτο ο Ηρακλής Κάλλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).  Ο Άκης Γόγολος πήρε τη σκυτάλη στη συνέχεια, καθώς με πέναλτι έκανε το 2-0. Από ασίστ του Λάμπρου προήλθε το 3-0 για τον Θύαμι με τον Κάλλο και πάλι, να περνάει και τον τερματοφύλακα Ντασκαγιάννη και να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση. Ο Γόγολος πέτυχε τα δύο επόμενα γκολ του Καστρίου και τρία προσωπικά στο σύνολο, μετά από ισάριθμες ασίστ του Κάλλου για το 5-0. Ο Αντώνης Ρούμπης μείωσε για τον Άρη σε 1-5 στο 65΄ ενώ το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Αλέξης Λάμπρου στο 80΄με πλάσε στην γωνία ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.

Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Λιαμίρας (46΄Alizioti), Πάντος, Μαντζούκης Δ., Τζουβάρας Β. (46΄ Σπήτας), Ρούμπης, Μαντζούκης Στ., Καίσαρης, Κατσέλης Χ., Τζοβάρας Κ., Μπάρης.
Θύαμις Καστρίου (Παππάς Π.): Κωνσταντάκος, Αθανασόπουλος, Ζήγος (60΄ Κυρίτσης),  Δήμας, Μονάχος Η., Αθανασίου, Κάλλος, Κυβράνογλου, Λάμπρου, Γόγολος, Κυριάκης.

P