Άρης Κίτος: “Προσπαθoύμε να κάνουμε μια ομάδα πρότυπο”

Ο Πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας ομάδας  Α.Ε.Μαυρουδίου μίλησε στο theball.gr.

O κ. Άρης Κίτος  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους και για την “εμπειρία” του μέχρι στιγμής ως πρόεδρος του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη.

Πείτε μας δυο λόγια για την Α.Ε.Μαυρουδίου;
«Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα. Όλα ξεκίνησαν από μία παρέα. Το σκεπτικό ήταν να κάνουμε μια ομάδα ώστε να παίξουν μπάλα τα παιδιά του χωριού καταρχήν και να ξεκινήσουν οι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακαδημίες  ώστε να έχει βάσεις η ανδρική ομάδα.
Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε αρχικά είναι  να έχουμε συμμέτοχη των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.»
Αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας;
«Είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο.»
Πιστεύετε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω πως στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη από ότι μας πληροφόρησε και ο προπονητής. Ίσως κάποιοι από τους παίκτες να μην είναι έτοιμοι ακόμη αλλά μέχρι τέλος Οκτωβρίου όλη η ομάδα θα είναι έτοιμη.»
Τι έχετε κάνει τους τρεις μήνες που είστε στην προεδρία του συλλόγου;
«Αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει. Όταν ξεκινήσαμε ήταν όλα πολύ δύσκολα μας φαίνονταν όλα «βουνό».  Από τις επαφές μας με την ΕΠΣΘ, την ΕΠΟ, τις επαφές με ποδοσφαιριστές, προπονητές, ακόμη και με αντιπροσώπους για το υλικό της ομάδας μας φάνηκαν όλα πολύ δύσκολα.  Γιατί ήμασταν άπειροι στην ουσία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο.  Ρωτήσαμε  μερικά πράγματα.  Ακόμη δεν τα έχουμε μάθει άλλα θα τα μάθουμε στην πορεία πιστεύω. Προσπαθoύμε να κάνουμε μια ομάδα πρότυπο (στο διοικητικό κομμάτι μέχρι στιγμής) και αυτό θα φανεί.»
Μέχρι στιγμής όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα είστε ευχαριστημένος;
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Σχεδόν όλες οι πόρτες ήταν ανοικτές και από πλευράς ΕΠΣ μας βοήθησε πάρα πολύ η ΕΠΣ αλλά και  ο Δήμος Ηγουμενίτσας. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση του Καστρίου, που συνυπάρχουμε στο ίδιο Γήπεδο. Γενικά όλα έχουν κυλίσει ομαλά.»

P