• ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ – ΛΑΜΠΑΝΙΤΣΑ 6-2

  1038 προβολές
 • Το…»βιολί» του ο Άρης Πέρδικας. Έκανε περίπατο στην έδρα του σαρώνοντας την Λαμπανίτσα με 6-2 και συνεχίζει να είναι στην κορυφή με διαφορά τριών βαθμών με πλεονέκτημα από την δεύτερη Μαζαρακιά.

  Για τους νικητές τέσσερα γκολ πέτυχε ο Κέβιν Γκόγκα(8′, 12′, 40′, 76΄) και από ένα οι: Βαγγέλης Μώκος(14′)και Σωκράτης Κουλούρης (38′). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με δυο τέρματα του Αλέκου Βασιλείου στο 80΄και 85΄.
  Δυστυχώς η νίκη των γηπεδούχων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Θωμά Καρίμαλη στο 10΄. Ο παίκτης του Άρη τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα περόνης και του τοποθέτησαν νάρθηκα. Η ομάδα της Πέρδικας εξέδωσε την ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Άρη Πέρδικας και παίκτες ομάδας εύχονται στον Θωμά Καρίμαλη Καλή ανάρρωση και να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα. Είναι κρίμα για τον Θωμά γιατί επανήλθε από τραυματισμό και έκανε μεγάλη προσπάθεια»
  ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ: Ντούγιας, Γκόγκα, Μουτσάϊ, Παντούλας, Κουρούτης, Νάνης, Μώκος, Λαχανίδης, Κουλούρης, Καρίμαλης Θ., Μυρισκλάβος.
  ΛΑΜΠΑΝΙΤΣΑ: Αθανασίου, Τζώρτζης, Κουνέλης, Ντρίτσος, Έξαρχος, Ζάγκας, Τζάνης Α., Βασιλείου, Γκιούνος, Δημητρίου, Διαμάντης.

  • P