• Ατρόμητος – Λαμπανίτσα 4-1

  935 προβολές
 • Πάτησε γκάζι στο τέλος και πέρασε στους “8” το Ασπροκκλήσι.

  Δύσκολα έβαλε η Λαμπανίτσα στον Ατρόμητο καθώς οι φιλοξενούμενοι του Σταύρου Δημητρίου προηγήθηκαν στο 36΄με τον Ηλία Βασιλείου και μέχρι το 86΄το παιχνίδι ήταν στο 1-1.
  Στο 44΄ο αποβλήθηκε ο Νίκος Θεοδωράκης αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο.
  Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς.
  Αρχικά, ο Ζώης Παύλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 54΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Φερεντίνος σημάδεψε το δοκάρι, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο 86΄ όταν αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). 
  Η Λαμπανίτσα μετά το γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα οι παίκτες του Φώτη Βαλάκου με την ψυχολογία υπέρ τους να πετύχουν άλλα δυο γκολ στις καθυστερήσεις.
  Στο 92 ο Άγγελος Λιώνης έκανε το 3-1 και στο 95΄ο Ζώης Παύλου με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκλεισε τον χορό των γκολ για τον Ατρόμητο γράφοντας το τελικό 4-1.

  Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν ο Ιωακειμίδης από τον Ατρόμητο και ο Φούκας από την Λαμπανίτσα.

  Ατρόμητος (Βαλάκος Φώτης): Ουσταμουράτογλου, Τσώτος (89΄Αντωνίου), Θεοδωράκης, Φερεντίνος Δ., Μήτρος, Παύλου, Βαλάκος, Λιώνης, Παπανικολάου, Ιωακειμίδης, Φερεντίνος Β.
  Λαμπανίτσα (Δημητρίου Σταύρος): Αθανασίου, Κουνέλης, Ζάγκας, Φούκας, Τζώρτζης, Τζανής Αντ. (70΄Τζανής Αλεξ.), Δημητρίου Β., Βασιλείου, Τζίμας, Δημητρίου Σ., Ντάσκας (76΄Καφτάνης).

      

  *Επιμέλεια – Φωτογραφίες: Ιωάννα Τσιάβου

  • P