Χατζηπέτρου – Τζάνης: “Στόχος η παραμονή”

Προπονητής και Πρόεδρος του Αστέρα μίλησαν στο theball.gr για την έναρξη της προετοιμασίας, τους στόχους και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Διαβάστε παρακάτω τι μας ανέφεραν:
Παναγιώτης Χατζηπέτρου (Προπονητής Αστέρα Παραποτάου): :
“Καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθούμε πάνω απ όλα υγεία σε όλους. Επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για τα παιδιά. Μια νέα εμπειρία για τους περισσότερους. Από προηγούμενη εμπειρία ξέρουμε ότι η κατηγορία είναι δύσκολη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ΄Εθνική και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε.”
Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες:
” Έτσι όπως βλέπω το ρόστερ θα χρειαστούμε άλλες δυο προσθήκες και θα δούμε και στην πορεία μετά αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μήπως κάνουμε άλλη μια.”
Σε ερώτηση μας αν είναι ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μας απάντησε:
“Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν όρεξη. Έχουν έρθει εδώ με φιλοδοξίες, είμαστε καλά αλλά εκτός από αυτό χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου, χρειάζεται όλοι μας να λειτουργήσουμε σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, πιο επαγγελματικά για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κατηγορίας.”

Σπύρος Τζάνης (Πρόεδρος Αστέρα Παραποτάου):
“Καλή χρονιά ευχόμαστε στην ομάδα. Στόχος για τη νέα χρονιά όπως είχαμε πει και στο τέλος της περσινής σεζόν, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε κρατήσει αναλλοίωτο το κορμό από πέρυσι και ενισχυθήκαμε με παίκτες. Περιμένουμε και άλλες 2-3 προσθήκες για περαιτέρω ενίσχυση. Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι το προπονητικό επιτελείο».

Δείτε εδώ το κεντρικό άρθρο για την “πρώτη” του Αστέρα

P