• Χατζηπέτρου: «Υπήρχε διάθεση να συνεχίσουμε αν γινόταν το επόμενο βήμα.»

  417 προβολές
 • Στο “Theball” μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου.

  Ο έμπειρος τεχνικό; αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει απο το Καστρί, για το πως αισθάνε3ται που επιστρέφει στην ΑΕΝΣ αλλα και για τους στόχους της νέας σεζόν με τον δικέφαλο.

  Διαβάστε αναλυτικά:

  Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας σου με τον Θύαμι;

  Στον Θύαμι είχαμε μια υπέροχη χρονιά μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση τους, ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας. Υπήρχε διάθεση απ’ όλες τις πλευρές για να συνεχίσουμε τη συνεργασία αν γινόταν το επόμενο βήμα. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που θα μπορούσα να δώσω στην ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Θύαμι για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

  Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στην ΑΕΝΣ μετά από αρκετά χρόνια;

  Επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια. Ένα υπέροχο ταξίδι, σχεδόν δυο χρονιές στον Θεσπρωτό, μετά στον Θύαμι, στον Αστέρα Παραποτάμου, στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, στον Ατρόμητο Σαγιάδας και ξανά στον Θύαμι. Μια διαδρομή που αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι φιλίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι γεμάτος από εμπειρίες και ταυτόχρονα έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΝΣ που για μένα είναι το σπίτι μου.

  Τι έχουν να περιμένουν τη νέα χρόνια οι φίλοι της ΑΕΝΣ;

  Η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν είναι κάτι εύκολο. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση απ’ τη δουλειά που έχει γίνει απ την περσινή χρονιά τόσο απ’ τη διοίκηση όσο και απ’ τον προηγούμενο προπονητή τον κύριο Καρύδη και πάνω σε αυτό πρέπει να πατήσουμε για να κάνουμε κάτι παραπάνω. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία.

  θα γίνουν μεταγραφές;

  Επιθυμία δική μου και της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλα τα παιδιά στην ομάδα και ταυτόχρονα να γίνουν κάποιες κινήσεις με παιδιά που μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα.

  • P