Δε χορταίνει να βαζει γκολ ο Θύαμις

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Παραποτάμου…

…να αντισταθεί στον τυφώνα Θύαμι που σάρωσε για ακόμα μια φορά στο πέρασμά του!

Το Σάββατο Θύαμις και Παραπόταμος βρέθηκαν στο γήπεδο Καστρίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Από την αρχή της αναμέτρησης το Καστρί έδειχνε ότι υπερίσχυε στον αγωνιστικό χώρο έναντι των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο Παραπόταμος παρουσίασε μια αξιόλογη εικόνα με παίκτες που πιθανόν να πρωταγωνιστούν τα επόμενα χρόνια. Αν και με τη λήξη του πρώτου μέρους αποχώρησε στα αποδυτήρια με μόνο ένα γκολ στις αποσκευές του (1-0 στο 27΄με το Δημήτρη Βάσιο), στην επανάληψη συνέχισε με έναν καταιγισμό από γκολ.
Στο 58΄προωθήθηκε μπροστά ο Σπύρος Ζήγος και έκανε το 2-0. Ο Δημήτρης Βάσιος σκέφτηκε να προσθέσει ένα ακόμα γκολ στη συλλογή του και σημείωσε το 3-0 για την ομάδα του (στο 64΄).

Τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους (στο 73΄) από τον Άκη Γόγολο, ο οποίος  έφτασε αισίως τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα. Ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Ανδρέας Βάσιος στο 80ο λεπτό. Τελικό αποτέλεσμα 5-0. Με τους 3 βαθμούς, που εξασφάλισε από αυτή τη νίκη του, το Καστρί τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου ακολουθώντας την πρωτοπόρο Α.Ε. Μαυρουδίου. 

Συνθέσεις ομάδων:
Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Βενέτης, Διαμάντης, Ζήγος (Κυρίτσης), Βάσιος Α., Μονάχος Η., Βάσιος Ε., Βάσιος Δ., Κυβράνογλου (Γεωργίου), Χατζάρας (Τσουμέτης), Γόγολος, Βάσιος Κ.

Αστέρας Παραποτάμου (Δημητρίου): Κοράκης, Δημητρίου, Τζάνης, Διαμάντης, Τζίμας, Φούκας, Οικονόμου, Πρίτσης, Ντάσκας (Γιάκης), Βασιλείου (Ρίζος), Βαγγελής (Γερμάνης)

P