Δηλώσεις Βέρμπη – Γκέκα

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του ματς κυπέλλου ανάμεσα στο Γαρδίκι και το Σούλι…

…ο προπονητής της Παραμυθιάς Λευτέρης Βέρμπης και ο εκτελών χρέη προπονητή στο Γαρδίκι (λόγω απουσίας του προπονητή Ηρακλή Νίκου) Αλέκος Γκέκας.

Λευτέρης Βέρμπης: “Ήμασταν πολύ κακοί στην τελική προσπάθεια”.
“Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά ήταν πολύ κακή στην τελική προσπάθεια και έκανε κάποια τακτικά λάθη που πρέπει επειγόντως να τα διορθώσουμε.”
Για το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παραπόταμο δήλωσε:
“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και αν παρουσιαστούμε πιο σοβαροί από όσο σήμερα νομίζω θα έχουμε μια πιο καλή εικόνα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.”

Αλέκος Γκέκας: “Είμαι ευχαριστημένος από παίκτες της ομάδας”
“Καταρχήν να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους. Να έχουμε υγεία, όσοι ξεκινήσουμε τόσοι να τελειώσουμε και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα όσο αφορά το παιχνίδι. Πήγε όπως περίπου το περιμέναμε. Να έχουν την κατοχή της μπάλας οι αντίπαλοι.
Προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις με την προϋπόθεση να βγάλουμε 3-4 φάσεις όπου και βγήκανε. Η Παραμυθιά είχε κατοχή μπάλας ήταν καλύτερη ουσιαστικά μέσα στο στο γήπεδο, αλλά όσο περνάει ο χρόνος και δεν βάζουν  γκολ τα πράγματα γυρνάνε σε αυτόν που αμύνεται.
Είμαι ευχαριστημένος από παίκτες της ομάδας έτρεξαν, προσπάθησαν να κάνουν αυτά που τους είπα και είχα συνεννοηθεί με τον προπονητή της ομάδας Ηρακλή Νίκου. Χάσαμε αλλά προχωράμε παρακάτω.”

P