Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για τον Θύαμι

Το μεταγραφικό «μπάσιμο» των «κόκκινων» μόλις ξεκίνησε…

Η ομάδα του Παναγιώτη Παππά τα βρήκε σε όλα με τους Βαγγέλη και Ανδρέα Βάσιο, οι οποίοι την νέα σεζόν θα φοράνε την φανέλα του Καστρίου.

Πρόκειται για τα δύο αδέρφια (από τα τέσσερα, ενώ αναμένεται να συμφωνήσουν και τα άλλα δυο) που αγωνίζονται ως στόπερ / αμυντικά χαφ, δίνοντας λύσεις στην αμυντική γραμμή για τους Καστριώτες, που ξεκίνησαν τις μεταγραφές με κινήσεις ουσίας.

Ο Βαγγέλης Βάσιος είναι 28 ετών (γεν. 2/5/90) και πέρυσι αγωνίστηκε στην Παραμυθιά με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Θεσπρωτίας αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλων Πάργας και του Σπάρτακου Γραικοχωρίου.

Ο δίδυμος αδελφός και έτερο μεταγραφικό απόκτημα των “κόκκινων” Ανδρέας Βάσιος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κέρκυρας με τη φανέλα της Αναγέννησης Περιβολίου. Ενώ παλαιότερα και αυτός ξεκίνησε από τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πρέβεζας/Λευκάδας με τα χρώματα του Απόλλων Πάργας.

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησαν οι αδελφοί Βάσιου ανέφεραν:
Βαγγέλης Βάσιος: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Θύαμι Καστρίου, καθώς θεωρώ ότι είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με την οποία ευελπιστώ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Τέλος θα ήθελα ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα για την περσινή στήριξη στο πρόσωπο μου.”  

Ενώ ο Ανδρέας δήλωσε: “Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος με την σειρά μου που επιστρέφω στα Θεσπρωτικά γήπεδα μετά από απουσία 5 ετών, για τον Θύαμι.  Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα την Αναγέννηση Περιβολίου για όσα μου πρόσφερε τα τελευταία δυο χρόνια.”

Αύριο Δευτέρα η “πρώτη” του Θύαμι
Αύριο Δευτέρα 20/8 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Καστρίου στις 18:30 στο Γήπεδο Καστρίου.

P