Δόξα Γαρδικίου – Άρης Φιλιατών 1-4

Νίκη εξάδας στο Γαρδίκι για τον Άρη Φιλιατών.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το τρίποντο και κλείδωσαν την συμμετοχή τους στα play-0ff.

Το Γαρδίκι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Δημήτρη Γκέκα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους καθώς δυο λεπτά αργότερα Μηνάς Σιώζης με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στην συνεχεία ο Άρης που ήταν πιο κινητικός στο παιχνίδι πίεσε την Δόξα και στο 42΄ο Αντώνης Ρούμπης με σουτ από το χώρο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής κρέμασε τον τερματοφύλακα Corodeni πραγματοποιώντας το 1-2.
Στο 45΄ο ίδιος παίκτης ύστερα από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 (αποτέλεσμα ημιχρόνου).
Στην επανάληψη και με την είσοδο του Δημητρίου το Γαρδίκι έψαξε το γκολ ώστε να μπει ξανά στο παιχνίδι κατάφερε να το σημειώσει  άλλα ο σκόρερ Δημητρίου ήταν σε θέση οφσάιντ όπως υπόδειξε ο β΄βοηθός.

Στο 65΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ηλίας Κατσέλης για εξύβριση σε αντίπαλο μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε.
Στην συνέχεια η ομάδα του Άρη κέρδισε φάουλ την εκτέλεση ανέλαβε το Κώστας Τζοβάρας απευθείας πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Στο 74΄ υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση (διημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ το Ηλία Κατσέλη και του Δημήτρη Στεργίου) και αποβλήθηκε ο Μήνας Σιώζης για χτύπημα σε αντίπαλο.

Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Corodeni, Τσίρης Ν., Σιώζης Μ., Γαλανόπουλος, Αθανασίου, Ντρίτσος, Σιώζης Α., Γκούγιας, Γκέκας Δ., Τσουγγάρης Στεφ. (46΄Δημητρίου), Γκέκας Σ. (67′ Τσουγγάρης Γρ.).

Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Λιαμίρας, Πάντος, Γιοβάνης, Ρούμπης, Μαντζούκης Δ., Κατσέλης Η., Μαντζούκης Σ., Καίσαρης (80΄ Αλιζιότι), Βενέτης (77΄ Μπάρης).

P