Δόξα Γαρδικίου – Λαδοχώρι 1-4

Νίκη εξάδας σημείωσε στο Γαρδίκι ο ΠΑΣ.

Με “χρυσή” αλλαγή τον Ανδρέα Χαρίση το Λαδοχώρι απέδρασε με το διπλό από το Γαρδίκι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Τάσου Χαντζάρα μόλις στο 5ο λεπτό. Το Γαρδίκι πίεσε για την ισοφάριση κυρίως με στημένα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55΄ ύστερα από λάθος του Μπότου ο Σπύρος Γαλανόπουλος έγραψε το 1-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τσίρης χάνει μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους καθώς το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 60΄ο Χάρης Μπίνας περνάει στο παιχνίδι στην θέση του Μπίκα τον Ανδρέα Χαρίση ο οποίος δυο λεπτά μετα την είσοδο του στο 62΄ πιάνει ένα σουτ από το χώρο του κέντρου ο Αγγ. Τσούτης δεν καταφέρνει να πιάσει την μπάλα και αυτή καταλήγει στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στο Λαδοχώρι (1-2). Πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Χαρίσης επιχειρεί ένα σουτ ξανά από τον χώρο του κέντρου κρεμώντας αυτή την φορά τον τερματοφύλακα της Δόξας ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Άγγελος Νικολάου με πλασέ στο 78΄.
Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Τσούτης Αγγ., Γκούγιας, Σιώζης Μ., Τσίρης Ν. (62΄Αθανασίου), Γαλανόπουλος, Τσίρης Β., Τσούτης Γ., Γκέκας, Δημητρίου, Ντρίτσος (72΄Γκέκας Χ.), Σιώζης Α. (40΄ Τσουγγάρης Στεφ.).
ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Μπότος, Ομέρι, Χαντζάρας, Λώλος, Λωλής Δ., Παργανάς, Βαγγελής, Λιάμπης, Μπίκας (60΄Χαρίσης), Νικολάου, Τσούπης Σ.

*Φωτογραφία αρχείου

P