Δόξα – Θύελλα 3-1

«Θυελλώδης» η Δόξα…έδειξε την υπεροχή της απέναντι στην Γκρίκα,,,

,,,την Κυριακή στο γήπεδο Γαρδικίου, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Το 1-0 έκανε ο Άρης Σιώζης, που λίγο αργότερα επανέλαβε το «κακό» για τους αντιπάλους του και σκοράροντας «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του. Ένα τρίτο γκολ από το Βαγγέλη Ντρίτσο (3-0) έστειλε τη Δόξα στα αποδυτήρια με την αυτοπεποίθηση του νικητή.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Θύελλα δεν μπόρεσε να «σηκώσει κεφάλι». Παρ΄όλα αυτά κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Βαγγέλη Ντάνη. Αξίζει να αναφερθεί ότι σημειώθηκαν και τρία δοκάρια κατά τη διάρκεια του αγώνα, δύο για τη Δόξα (από τους Άρη Σιώζη και Βασίλη Τσίρη) και ένα για τη Θύελλα (από το Λάμπρο Κάλλο) που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το τελικό σκορ.

Συνθέσεις ομάδων:

Δόξα Γαρδικίου (Γκέκας): Μπίλλας, Γκέκας Χ. (Τσίρης Ν. 78΄), Τσίρης Χ., Τσουγγάρης Ε. (Ντούκας 75΄), Γαλανόπουλος, Τσίρης Β., Σιώζης Α., Γκέκας Δ. (Παππάς 85΄), Γκέκας Α., Ντρίτσος, Τσουγγάρης Δ.
Θύελλα Γκρίκας-Ψάκκας (Παππάς): Ζαφείρης, Σουλάι Λ. (Σουλάι Σ. 46΄), Παργανάς, Τσιάκος, Σιώχος, Κάλλος, Αντωνόπουλος (Μπέλλος 46΄), Μουσελίμης, Ρεντζεπέρης (Βάτσιος 73΄), Ντάνης, Γκάτζιας

P