Έχασαν με ψηλά το κεφάλι οι Αμαζόνες στην Κόρινθο

Την ήττα με 3-2 γνώρισαν οι Αμαζόνες στο Δημ. Στ. Κορίνθου από τον τοπικό Άρη.

Οι Πελοποννήσιες άνοιξαν το σκορ (1-0) στ0 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ της Βαρσαμή. με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 . Στο 22′  η Γαλάνη με κεραυνό έκανε το 2-0. Η Βαρσαμή στο 37′  με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Όμως οι Αμαζόνες δεν το έβαλαν κάτω και παρά την κούραση του ταξιδιού βρήκαν αποθέματα και αντέδρασαν αρχικά με την Γαστεράτου η οποία μείωσε σε 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια των Αμαζόνων μπήκαν με πάθος πίεζαν από το πρώτο λεπτό της επανάληψης και κατάφεραν στο 55΄ να μειώσουν σε 3-2 με την Μπέλλου μπαίνοντας για τα καλά μέσα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με σκοπό να ισοφαρίσουν αλλά χωρίς στο τέλος να τα καταφέρουν με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Συνθέσεις ομάδων:
Άρης Κορίνθου:
Κοτσώνη, Παπαγεωργίου, Πετροπούλου, Παπαντωνίου (80′ Μιχαλοπούλου), Δαρσινού, Λιάπη, Λουφάκη (83′ Δήμα), Μπίτζα, Γαλάνη (90 Βουρλιωτάκη), Βέρρα, Βαρσαμή.

Αμαζόνες Θεσπρωτίας: Στέφου, Κόκορη (71′ Λουκά), Νάση, Μπέλλου, Τσέλα (46 Μπολάση), Μπεράτη, Τζίνα, Δημητρίου, Γρίβα, Γαστεράτου (80 Μπολιεράτου), Μούση.

P