Μεταγραφικό ντάμπλ η Πλαταριά

Δύο παίκτες από τον Αστέρα Παραποτάμου απέκτησε η Πλαταριά.

Ο αμυντικός Σταύρος Μητσέλος (23 χρ.), με θητείες σε Πλαταριά, Θεσπρωτό και Αστέρα, γύρισε στην ομάδα του χωριού που κατάγεται. Πέρυσι κατέγραψε στη Γ΄Εθνική 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Παραποτάμου. Ο Μητσέλος μίλησε στο theball.gr για την επιστροφή του στον ΑΟΠ: “Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Όσο για τους στόχους, γίνεται μια καλή προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε έναν τίτλο στο χωριό.”
Για τον Αστέρα Παραποτάμου: “Περάσαμε δυο χρόνια με πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες και προπονητές μου και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Ο Μπάμπης Παπανδρέου, ο οποίος επίσης έχει πέρυσι 22 εμφανίσεις με τον Αστέρα, επιστρέφει κι αυτός στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Ο 25χρονος μέσος  μετακινήθηκε στον Αστέρα το 2015, και κατέκτησε με τους κυανόλευκους ένα πρωτάθλημα, το 2017.

Ο Μπάμπης Παπανδρέου τοποθετήθηκε στο theball.gr για τη νέα του ομάδα: 
“Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον Αστέρα Παραποτάμου, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για τα τρία χρόνια που πέρασα εκεί. Γύρισα στην ομάδα που ξεκίνησα και θα την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά. Έφερε στον σύλλογο έναν πολύ καλό προπονητή και ποδοσφαιριστές οι οποίο θα βοηθήσανε ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσει.”

Στην φώτο επάνω, τα νέα αποκτήματα της Πλαταριάς, με τον γραμματέα του συλλόγου, Στέφανο Γιαννούλη.

 

P